Butikschef Vikariat

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Vikariat

Sista ansökningsdag: 2024-04-14

I rondellen mellan RV44 och RV47 i Grästorp, ligger Rasta Grästorp (fd Tre Älgar). På anläggningen finns restaurang med uteservering och OKQ8-butik.

Rasta Grästorp söker nu en medarbetare till tjänsten på ett vikariat som butiksansvarig för vår OKQ8-station. Kanske är det just dig vi söker?

Vi söker dig som älskar att jobba med service & inte är rädd för att ta ansvar. Där kommer du att få jobba med välkända varumärken som Rasta & OKQ8.

Tidigare arbete inom samma bransch är meriterande men ej ett krav.

Som butiksansvarig kommer du att hjälpa till med att leda & fördela det dagliga arbetet på stationen inom givna ekonomiska & konceptuella ramar. Givetvis så kommer du att ingå i ett team och delta i det dagliga arbetet tillsammans med dina kollegor.

Du kommer att jobba utifrån ett schema som innebär att arbetstiderna är förlagda under mornar, kvällar samt helger.

Du kommer att få jobba med alla vanligen förekommande arbetsuppgifter, exempelvis så som att ta hand om våra kunder, plocka och beställa varor, jobba mycket med fast food i olika former, lättare matproduktion mm.

Du kommer att få hjälpa till med den dagliga administrationen för butiken så som schemaplanering lättare rapportering mm.

Körkort & tillgång till egen bil är ett krav för att klara av den här tjänsten.

Låter detta som något för dig? Skicka då in dit CV och personliga brev snarast, då rekryteringen kommer att påbörjas omgående.

Tillträde till tjänsten är 1 maj samt goda möjligheter till en fast tjänst på stationen efter vikariatet löpt ut.

 

Skicka in din ansökan till mikael.backstrom@rasta.se.