Vecka 39

2018-09-24 - 2018-09-30

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Veckans vegetariska:
Pastapenne med örtpesto, ugnsbakad blomkål samt rostade solrosfrön

Måndag

Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor

Stekt strömming med potatismos, skirat smör och lingon

Tisdag

Stekt fläsk med löksås eller brunabönor

Pastagratäng med strimlad skinka, färskost och champinjoner

Onsdag

Köttfärslimpa med dragonsås, kokt potatis och lingon

Saffransdoftande fiskgryta med kokt potatis och aioli

Torsdag

SKÖRDEFESTMENY 109:-

Rödvinsmarinerad hjortstek med lingongräddsås, ugnsbakad potatis och gelé

Panerad spätta med örtromsås och kokt potatis

Dagens rätt 94:-

Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde

Fredag

SKÖRDEFESTMENY 109:-

Rödvinsmarinerad hjortstek med lingongräddsås, ugnsbakad potatis och gelé

Panerad spätta med örtromsås och kokt potatis

Lördag

SKÖRDEFESTMENY 109:-

Panerad schnitzel med rostad vitlökssky och ugnsbakade rotsaker

Lättrimmad torskrygg med citron-vitvinsås och kokt potatis

Söndag

SKÖRDEFESTMENY 109:-

Panerad schnitzel med rostad vitlökssky och ugnsbakade rotsaker

Lättrimmad torskrygg med citron-vitvinsås och kokt potatis