Vecka 39
2018-09-24 - 2018-09-30
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Veckans vegetariska:
Pastapenne med örtpesto, ugnsbakad blomkål samt rostade solrosfrön
Måndag
Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor
Stekt strömming med potatismos, skirat smör och lingon
Tisdag
Stekt fläsk med löksås eller brunabönor
Pastagratäng med strimlad skinka, färskost och champinjoner
Onsdag
Köttfärslimpa med dragonsås, kokt potatis och lingon
Saffransdoftande fiskgryta med kokt potatis och aioli
Torsdag
SKÖRDEFESTMENY 109:-
Rödvinsmarinerad hjortstek med lingongräddsås, ugnsbakad potatis och gelé
Panerad spätta med örtromsås och kokt potatis
Dagens rätt 94:-
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Fredag
SKÖRDEFESTMENY 109:-
Rödvinsmarinerad hjortstek med lingongräddsås, ugnsbakad potatis och gelé
Panerad spätta med örtromsås och kokt potatis
Lördag
SKÖRDEFESTMENY 109:-
Panerad schnitzel med rostad vitlökssky och ugnsbakade rotsaker
Lättrimmad torskrygg med citron-vitvinsås och kokt potatis
Söndag
SKÖRDEFESTMENY 109:-
Panerad schnitzel med rostad vitlökssky och ugnsbakade rotsaker
Lättrimmad torskrygg med citron-vitvinsås och kokt potatis