Hotell i Kalmar

Rasta Kalmar har 44 fräscha hotellrum med charmiga snedtak och härlig atmosfär. Frukost, internetuppkoppling och parkering ingår alltid i priset.

Avbokning kan ske kostnadsfritt upp till 24 timmar innan ankomst vid senare avbokning debiteras första natten

Husdjur accepteras på vissa rum, men måste förbokas. Avgift tillkommer

Bokar gör Ni här på hemsidan eller ring på 0480-280 50

Mer om hotellet

Hotellet ligger nära Ölandsbron vid avfarten mot Öland. Alla rum har tv samt eget badrum med dusch. Frukost ingår i rumspriset.

Flygplatsen ligger 4 km bort och Ikea och köpcentret Hansa City ligger endast några minuters promenad bort. Guldfågeln Arena, Kalmar FF:s hemmaplan, ligger 10 minuters promenad ifrån hotellet.

I restaurangen erbjuds traditionella svenska rätter, smörgåsar, sallader och barnmeny. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Anläggningen har också en OkQ8-butik som erbjuder allt från bensin till basvaror och snacks.

  • Receptionen är bemannad 24h om dygnet
  • Vid restaurangen finns biljardbord.
  • Husdjur måste förbokas och tillåts i vissa rum mot en avgift.
  • Incheckning efter kl 16.00
  • Utcheckning sker innan kl 12.00

Det finns ingen plats för ytterligare extra sängar i rummen. Barn under 3år bor gratis vid användning av befintliga sängar. Babysängar kan endast fås på begäran och måste bekräftas av hotellet.

Turisttips

Tag gärna en promenad längs Kvarnholmens alla k-märkta hus.
Besök vackra Kalmar slott med närheten till Kalmarsund, Fredriksskans eller Kalmar läns Museum och Dess Kronan utställning.
Tag en fika eller kanske titta på en fars sommartid på Krusenstiernska teatern.

Från oss är det nära till Öland och allt som händer där, närheten till bad, gamla slottsruiner eller varför inte det kungliga Solliden.
För barnen är det nära till Skälbys 4h gård och för den sportintresserade så är vi bara ett stenkast bort från SBB Arena (FBC Kalmarsund) och Guldfågeln Arena (Kalmar FF)

För den shoppingsugna finns Hansa city som ligger bredvid oss med affärer som IKEA, Bauhaus, City Gross och nyinvigda modehuset The Box.

För mer tips och inspiration, https://kalmar.com/

 Välkomna till oss!

Rumstyp
Enkelrum inkl. frukost. Pris från995
Dubbelrum inkl. frukost. Pris från1295
Twinrum inkl. frukost. Pris från1295
Trebäddsrum inkl. frukost. Pris från1495
Fyrbäddsrum inkl. frukost. Pris från1595

Boka rum

Ändra bokning