Vecka 36

2018-09-03 - 2018-09-09

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Veckans vegetariska:
Rödbetsbiffar med aioli och kokt potatis

Måndag

Ugnsstekt lunchkorv med persiljestuvad potatis och inlagd gurka

Gratinerad fisk med champinjoner och vitt vin

Tisdag

Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Panerad sej med dill- och gräslökscremé

Onsdag

Pasta bolognese med riven ost

Torskrygg med ägg och persiljesås

 

Torsdag

Grekisk färsbiff med klyftpotatis och tzatziki

Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde

Fredag

Fredagsspecial med dessert 109:-

Panerad kotlett med rödvinssky och kryddsmör

Lördag

Helgmeny 109:-

Marinerad kycklingfilé med rostad potatis och choronsås

Panerad spätta med kall örtsås och kokt potatis

Söndag

Helgmeny 109:-

Marinerad kycklingfilé med rostad potatis och choronsås

Panerad spätta med kall örtsås och kokt potatis