Vecka 36
2018-09-03 - 2018-09-09
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Veckans vegetariska:
Rödbetsbiffar med aioli och kokt potatis
Måndag
Ugnsstekt lunchkorv med persiljestuvad potatis och inlagd gurka
Gratinerad fisk med champinjoner och vitt vin
Tisdag
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Panerad sej med dill- och gräslökscremé
Onsdag
Pasta bolognese med riven ost
Torskrygg med ägg och persiljesås
Torsdag
Grekisk färsbiff med klyftpotatis och tzatziki
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Fredag
Fredagsspecial med dessert 109:-
Panerad kotlett med rödvinssky och kryddsmör
Lördag
Helgmeny 109:-
Marinerad kycklingfilé med rostad potatis och choronsås
Panerad spätta med kall örtsås och kokt potatis
Söndag
Helgmeny 109:-
Marinerad kycklingfilé med rostad potatis och choronsås
Panerad spätta med kall örtsås och kokt potatis