Vecka 17

2019-04-22 - 2019-04-28

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Veckans vegetariska:
Champinjonbiffar med fetaost, aioli och friterad potatis

Måndag

Påskmeny 109:-

Snitzel med kryddsmör, rödvinssky och stekt potatis

Ugnsbakad laxfilé med örtromsås, citron och kokt potatis

Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng

Tisdag

Stekt fläsk med löksås alt. bruna bönor

Ångad lättrimmad sejrygg med hackat ägg, pepparrot, brynt smör och potatispuré

Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng

Onsdag

Örtkryddad färsbiff med Dijongräddsås och ugnsbakade potatis

Krämig pasta med champinjoner, ädelost, purjolök och bacon

Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng

Torsdag

Kycklinggryta med tomat, paprika, rödlök, ingefära och ångat ris

Panerad sej med lime och gräslökscremé, kokt potatis

Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng

Fredag

Fredagsspecial inkl. dessert 109:-

Souvlakispett med vitlöksmajonnäs, rosmarinsky och rostad klyftpotatis

Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng

Lördag

Pepparsstekt kotlettrad med timjanssky och krämig potatisgratäng

Stekt rödspätta med ägg och dillröra, citron och kokt potatis

Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng

Söndag

Pepparsstekt kotlettrad med timjanssky och krämig potatisgratäng

Stekt rödspätta med ägg och dillröra, citron och kokt potatis

Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng