Vecka 17
2019-04-22 - 2019-04-28
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Veckans vegetariska:
Champinjonbiffar med fetaost, aioli och friterad potatis
Måndag
Påskmeny 109:-
Snitzel med kryddsmör, rödvinssky och stekt potatis
Ugnsbakad laxfilé med örtromsås, citron och kokt potatis
Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng
Tisdag
Stekt fläsk med löksås alt. bruna bönor
Ångad lättrimmad sejrygg med hackat ägg, pepparrot, brynt smör och potatispuré
Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng
Onsdag
Örtkryddad färsbiff med Dijongräddsås och ugnsbakade potatis
Krämig pasta med champinjoner, ädelost, purjolök och bacon
Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng
Torsdag
Kycklinggryta med tomat, paprika, rödlök, ingefära och ångat ris
Panerad sej med lime och gräslökscremé, kokt potatis
Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng
Fredag
Fredagsspecial inkl. dessert 109:-
Souvlakispett med vitlöksmajonnäs, rosmarinsky och rostad klyftpotatis
Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng
Lördag
Pepparsstekt kotlettrad med timjanssky och krämig potatisgratäng
Stekt rödspätta med ägg och dillröra, citron och kokt potatis
Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng
Söndag
Pepparsstekt kotlettrad med timjanssky och krämig potatisgratäng
Stekt rödspätta med ägg och dillröra, citron och kokt potatis
Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng