Vecka 16
2019-04-15 - 2019-04-21
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Veckans vegetariska:
Ugnsbakad rotselleri med vitlök, chili, örtsås och bönris
Måndag
Falukorv med stekt potatis och ägg
Stekt strömming med skirat smör, lingon och potatismos
Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
Pasta Carbonara med riven ost
Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng
Onsdag
Flygande Jacob med ångat ris
Fiskgratäng med räkor och dill i hummersås, potatismos
Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng
Torsdag
Ärtsoppa med pannkakor och tillbehör
Kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng
Fredag
Påskmeny 109:-
Krispigt stekt kycklingfilé med chilibearnaise och rostad kulpotatis
Panerad spätta med remouladsås, citron och kokt potatis
Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng
Lördag
Påskmeny 109:-
Krispigt stekt kycklingfilé med chilibearnaise och rostad kulpotatis
Panerad spätta med remouladsås, citron och kokt potatis
Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng
Söndag
Påskmeny 109:-
Snitzel med kryddsmör, rödvinssky och stekt potatis
Ugnsbakad laxfilé med örtromsås, citron och kokt potatis
Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng