Vecka 16

2019-04-15 - 2019-04-21

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Veckans vegetariska:
Ugnsbakad rotselleri med vitlök, chili, örtsås och bönris

Måndag

Falukorv med stekt potatis och ägg

Stekt strömming med skirat smör, lingon och potatismos

Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt

Pasta Carbonara med riven ost

Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng

Onsdag

Flygande Jacob med ångat ris

Fiskgratäng med räkor och dill i hummersås, potatismos

Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng

Torsdag

Ärtsoppa med pannkakor och tillbehör

Kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis

Special 109:- Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng

Fredag

Påskmeny 109:-

Krispigt stekt kycklingfilé med chilibearnaise och rostad kulpotatis

Panerad spätta med remouladsås, citron och kokt potatis

Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng

Lördag

Påskmeny 109:-

Krispigt stekt kycklingfilé med chilibearnaise och rostad kulpotatis

Panerad spätta med remouladsås, citron och kokt potatis

Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng

Söndag

Påskmeny 109:-

Snitzel med kryddsmör, rödvinssky och stekt potatis

Ugnsbakad laxfilé med örtromsås, citron och kokt potatis

Nötfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng