Vecka 08

2018-02-19 - 2018-02-25

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Korvgryta med bacon, champinjoner och äpple serveras med ris

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med löksås och lingon
Oliv och fetaostbiffar med gräddsås och kokt potatis

Onsdag

Dagens fisk serveras med rosmarinsås och potatispuré
Kyckling med sidfläsk, champinjoner och lök serveras med ris

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Sjömansbiff på färsbiff med skivad potatis och lök i ölsky

Fredag

Fredagsspecial inklusive dessert 109: –
Wienerfärslimpa med gräddsås

Stekt dagens fisk med remouladsås och kokt potatis 92: –

Lördag

Helgmeny 109: –
Fläskytterfilé med grönpepparsås och stekt potatis
Laxfilé med rosmarinsås och potatispuré

Söndag

Helgmeny 109: –
Fläskytterfilé med grönpepparsås och stekt potatis
Laxfilé med rosmarinsås och potatispuré