Vecka 08
2018-02-19 - 2018-02-25
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Korvgryta med bacon, champinjoner och äpple serveras med ris
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med löksås och lingon
Oliv och fetaostbiffar med gräddsås och kokt potatis
Onsdag
Dagens fisk serveras med rosmarinsås och potatispuré
Kyckling med sidfläsk, champinjoner och lök serveras med ris
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Sjömansbiff på färsbiff med skivad potatis och lök i ölsky
Fredag
Fredagsspecial inklusive dessert 109: –
Wienerfärslimpa med gräddsås
Stekt dagens fisk med remouladsås och kokt potatis 92: –
Lördag
Helgmeny 109: –
Fläskytterfilé med grönpepparsås och stekt potatis
Laxfilé med rosmarinsås och potatispuré
Söndag
Helgmeny 109: –
Fläskytterfilé med grönpepparsås och stekt potatis
Laxfilé med rosmarinsås och potatispuré