Vecka 44
2017-10-30 - 2017-11-05
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Falukorvsstubbe serveras med pepparrotssås och kokt potatis.
Husets Pyttipanna serveras med stekt ägg, rödbetor samt senapscremé.
Tisdag
Husets stekt fläsk serveras med hemmagjord raggmunk eller potatis och löksås samt lingon.
Kycklingwok serveras med sweet-chili sås.
Onsdag
Kockens Fiskgryta med tomat och rotfrukter serveras med aioli.
Hemmagjord Pannbiff med stekt lök och lingon serveras med gräddsås och potatis.
Torsdag
Kockens Gulaschsoppa, toppa med crème fraiche. Serveras med husets pannkakor, grädde & sylt.
Klassisk stekt Spätta serveras med dansk remouladsås och kokt potatis.
Fredag
Klassisk Kalops serveras med rödbetor och kokt potatis.
Husets köttbullar serveras med lingon, gräddsås och hemlagad potatismos.
Fredagsspecial; Wallenbergare serveras med hemlagad mos, skirat smör, gröna ärtor samt lingon. Inkl dryck, sallad, kaffe & dessert. 109:-
Lördag
Stekt kycklingfilé serveras med en sås av kokosmjölk och curry och ris eller kokt potatis.
Helgmeny: Klassisk Slottsstek med inlagd gurka serveras med gelé, gräddsås och potatis. Inkl dryck, sallad & kaffe. 109:-
Söndag
Stekt kycklingfilé serveras med en sås av kokosmjölk och curry och ris eller kokt potatis.
Helgmeny: Klassisk Slottsstek med inlagd gurka serveras med gelé, gräddsås och potatis. Inkl dryck, sallad & kaffe. 109:-