Vecka 41

2017-10-09 - 2017-10-15

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Månadens gröna. Texas Chili gjord på quorn serveras med crème fraiche och färskt bröd.

Måndag

Vår lokala Rishultskorv serveras med persiljestuvad potatis.

Kockens Pyttipanna serveras med stekt ägg och senapscremé.

Tisdag

Husets stekt fläsk serveras med bruna bönor eller potatis och löksås samt lingon.

Havslasagne serveras med grönsallad.

Onsdag

Hemlagad Grönsaksfylld köttfärslimpa serveras med gräddsås och kokt potatis samt lingon.

Stekt sej med wasabi och smörstekt pepprig slanggurka.

Torsdag

Hemlagad ärtsoppa från grunden serveras med husets pannkakor samt grädde och sylt.

Chicken Tandoori serveras med raita och ris eller gräddsås och potatis.

Raita är en fräsch youghurtdressing med mynta och gurka som härstammar från det indiska köket.

Fredag

Honungsglaserade Revbensspjäll serveras med kokt potatis, gräddsås och äppelmos.

Pasta serveras med en krämig sås av soltorkade tomater, bacon och champinjoner.

Fredagsspecial: Schnitzel serveras med stekt potatis bearnaisesås & citron. Inkl dryck, sallad, kaffe & dessert 109 kr

Lördag

Kockens Potatisgratäng med skinka och broccoli.

Helgmeny: Husets ädelostfyllda nötfärsbiff med råstekt potatis och vispat örtsmör. Inkl sallad, dryck & kaffe. 109:-

Söndag

Kockens Potatisgratäng med skinka och broccoli.

Helgmeny: Husets ädelostfyllda nötfärsbiff med råstekt potatis och vispat örtsmör. Inkl sallad, dryck & kaffe. 109:-