Vecka 41
2017-10-09 - 2017-10-15
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Månadens gröna. Texas Chili gjord på quorn serveras med crème fraiche och färskt bröd.
Måndag
Vår lokala Rishultskorv serveras med persiljestuvad potatis.
Kockens Pyttipanna serveras med stekt ägg och senapscremé.
Tisdag
Husets stekt fläsk serveras med bruna bönor eller potatis och löksås samt lingon.
Havslasagne serveras med grönsallad.
Onsdag
Hemlagad Grönsaksfylld köttfärslimpa serveras med gräddsås och kokt potatis samt lingon.
Stekt sej med wasabi och smörstekt pepprig slanggurka.
Torsdag
Hemlagad ärtsoppa från grunden serveras med husets pannkakor samt grädde och sylt.
Chicken Tandoori serveras med raita och ris eller gräddsås och potatis.
Raita är en fräsch youghurtdressing med mynta och gurka som härstammar från det indiska köket.
Fredag
Honungsglaserade Revbensspjäll serveras med kokt potatis, gräddsås och äppelmos.
Pasta serveras med en krämig sås av soltorkade tomater, bacon och champinjoner.
Fredagsspecial: Schnitzel serveras med stekt potatis bearnaisesås & citron. Inkl dryck, sallad, kaffe & dessert 109 kr
Lördag
Kockens Potatisgratäng med skinka och broccoli.
Helgmeny: Husets ädelostfyllda nötfärsbiff med råstekt potatis och vispat örtsmör. Inkl sallad, dryck & kaffe. 109:-
Söndag
Kockens Potatisgratäng med skinka och broccoli.
Helgmeny: Husets ädelostfyllda nötfärsbiff med råstekt potatis och vispat örtsmör. Inkl sallad, dryck & kaffe. 109:-