Meal of the day

Today’s meal is served by Peter and his coworkers every day. Together with the meal we always offer a salad buffet, baked bread, softdrinks and coffee. On the menu we also have classic meatballs, hamburgers, potato pancake, a wonderful Tex-Mex buffet and a lot more.

Print

Week 09

2020-02-24 - 2020-03-01

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Monday

Köttfärsgryta med vitkål, serveras med kokt potatis och lingonsylt 99:-
Pasta med curry, kyckling och cocosgrädde 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Mandelgratinerad torskfilé med kokta ärtor och skirat smör 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk bondbönabiff 99:-

Tuesday

Stekt fläsk med bruna bönor och löksås 99:-
Ostgratinerad falukorv med potatismos 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Fiskarströmming med skirat smör och potatismos 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk bondbönabiff 99:-

Wednesday

Kycklinggratäng med bacon och ost, serveras med ris och sallad 99:-
Piccataschnitzel med ris och tomatsås 99:-
Fiskpudding med skirat smör och kokta ärtor 99:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk bondbönabiff 99:-

Thursday

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 99:-
Pannbiff med pepparsås och kokt potatis 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Svärfars fiskgryta med purjolök, morötter och senapscrèmefraiche 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk bondbönabiff 99:-

Friday

Kokt fläskkorv med pepparrotssås 99:-
Mexikansk köttfärslimpa med ugnstekt potatis, guacamole och tacosås 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Panerad torsk med dillstuvad potatis 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk bondbönabiff 99:-

Saturday

Lasagne med sallad 99:-
Helgmeny:
Stekt spättafilé med remouladsås 119:-
Baconlindad fläskfilé med potatisgratäng och pepparsås 119:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk bondbönabiff 99:-

Sunday

Grönpepparbiff med gräddsås och kokt potatis 99:-
Helgmeny:
Stekt spättafilé med remouladsås 119:-
Baconlindad fläskfilé med potatisgratäng och pepparsås 119:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk bondbönabiff 99:-

Other

Våra världsberömda hemlagade köttbullar gör vi på svenskt kött som serveras i husets gräddsås samt med hemlagat potatismos, inlagd gurka och rårörda lingon. 109:-

Frukostbuffé med småvarmt 95:-. Serveras må-fr kl. 6.30-10.00 och lö-sö kl. 7.00-10.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Print

Week 10

2020-03-02 - 2020-03-08

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Monday

Fläskköttgryta med sötsur sås och ris 99:-
Falukorv med rotfruktsgratäng 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Spätta Anglaise med bacon och kapris, serveras med kokt potatis och rödbetor 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-

Tuesday

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 99:-
Kasslergratäng med sallad 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Citron- och timjangratinerad torsk med kokt potatis 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-

Wednesday

Nötfärsbiff med franska örter, gräddsås och ugnstekta rotfrukter 99:-
Helstekt kotlettrad med rosépepparsås 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Panerad torskfilé med kosacksås och kokt potatis 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-

Thursday

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 99:-
Köttfärsgratäng med sallad 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Kaptens fiskgryta med tomat, purjolök och musslor 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-

Friday

Strömming med fetaost, rödlök och rosmarin, serveras med potatismos 99:-
Korv Stroganoff med ris 99:-
Fredagsspecial inkl.dessert:
Chili- och limemarinerad kycklingfilé med kall vitlökssås och ugnstekt potatis 119:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-

Saturday

Dagens 99:-
Helgmeny:
Panerad torskfilé med svampremoulad 119:-
Schnitzel med potatisgratäng och kryddsmör 119:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-

Sunday

Portergryta med ris 99:-
Helgmeny:
Panerad torskfilé med svampremoulad 119:-
Schnitzel med potatisgratäng och kryddsmör 119:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-

Other

Våra världsberömda hemlagade köttbullar gör vi på svenskt kött som serveras i husets gräddsås samt med hemlagat potatismos, inlagd gurka och rårörda lingon. 109:-

Frukostbuffé med småvarmt 95:-. Serveras må-fr kl. 6.30-10.00 och lö-sö kl. 7.00-10.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!