Vecka 09

2018-02-26 - 2018-03-04

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 89:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Texmexbuffé: Ät så mycket du vill för 109:-. Serveras varje dag från kl. 12.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Ädelostfylld köttfärslimpa med grönsaker och kokt potatis 92:-
Kokt kött i dillsås 92:-
Spaghetti Bolognese 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortillachips, guacamole och crème fraiche 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Skomakartorsk med skink- och lökröra, serveras med potatismos 98:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 92:-
Kyckling med röd curry, cocosgrädde och ris 92:-
Köttfärspaj med sallad 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortillachips, guacamole och crème fraiche 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Laxsoppa med romaioli, serveras med vitlöksbröd 98:-

Onsdag

Italienska färsbiffar med paprikaglaserad potatis och kall pesto 92:-
Ugnsgratinerad falukorv med potatismos 92:-
Vegetarisk lasagne med rotfrukter och keso, serveras med sallad 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortillachips, guacamole och crème fraiche 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Fiskgratäng med fänkål, morot och purjolök, serveras med potatismos 98:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 92:-
Kryddiga revben med gräddsås 92:-
Köttfärsfylld paprika med ris och chilisås 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk tacopaj gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Stekt torskfilé med örtig svampsås 98:-

Fredag

Karréskiva med vitlökssmör och potatisgratäng 92:-
Korv Stroganoff med ris 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk tacopaj gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Pocherad spättafilé på rotfruktsbädd med vitvinssås 98:-

Lördag

Senapspanerad benfri kotlett serveras med gräddsås 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk tacopaj gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-
Helgmeny
Stekt torskfilé med smögenpotatis 109:-
Fläsknoisette med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Söndag

Paprikabiffar med gräddsås 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk tacopaj gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-
Helgmeny
Stekt torskfilé med smögenpotatis 109:-
Fläsknoisette med rödvinssås och potatisgratäng 109:-