Vecka 08

2018-02-19 - 2018-02-25

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 89:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Texmexbuffé: Ät så mycket du vill för 109:-. Serveras varje dag från kl. 12.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Fläskköttsgryta med sötsur sås och ris 92:-
Falukorv med rotfruktsgratäng 92:-
Gulaschsoppa med gräddfil och hembakad foccacia 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortillachips, guacamole och crème fraiche 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Spätta Anglaise med bacon och kapris, serveras med kokt potatis och rödbetor 98:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 92:-
Kasslergratäng med sallad 92:-
Pasta med skinka, ost och purjolök 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortillachips, guacamole och crème fraiche 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Citron- och timjanmarinerad torsk med kokt potatis 98:-

Onsdag

Nötfärsbiff med franska örter, gräddsås och ugnsstekt potatis 92:-
Kokt köttkorv med rotmos 92:-
Medelhavsskinkpaj med tzatziki och sallad 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortillachips, guacamole och crème fraiche 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Stekt torskfilé med ratatouillegrönsaker och aioli, serveras med ris 98:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 92:-
Lasagne med sallad 92:-
Levergryta med ris och vitkålslingon 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortillachips, guacamole och crème fraiche 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Kaptens torskgryta med tomat, purjolök och musslor 98:-

Fredag

Stekt strömming med fetaost, rödlök och sallad 92:-
Pannbiff med lök och gräddsås 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortillachips, guacamole och crème fraiche 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Helstekt fläskfilé med örtcrème och potatisgratäng 98:-

Lördag

Helstekt fläskkarre med gräddsås och äpplemos 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortillachips, guacamole och crème fraiche 92:-
Helgmeny
Stekt torskfilé med Karl Johan-remoulad och kokt potatis 109:-
Schnitzel med bearnaisesås och potatisgratäng 109:-

Söndag

Biffgryta Provencale med ris 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortillachips, guacamole och crème fraiche 92:-
Helgmeny
Stekt torskfilé med Karl Johan-remoulad och kokt potatis 109:-
Schnitzel med bearnaisesås och potatisgratäng 109:-