Vecka 06

2018-02-05 - 2018-02-11

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 89:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Texmexbuffé: Ät så mycket du vill för 109:-. Serveras varje dag från kl. 12.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås och äppelmos 92:-
Tacopaj med sallad 92:-
Köttsoppa och hembakat bröd 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortilla chips, guacamole och crème fraiche 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Kokt torsk med äggsås och kokt potatis 98:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 92:-
Sjömansbiff med inlagda rödbetor 92:-
Pasta med strimlat fläskkött, champinjoner, haricot verts och timjan 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortilla chips, guacamole och crème fraiche 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Apelsin- och timjangratinerad torskfilé och kokt potatis 98:-

Onsdag

Köttfärsgratäng med sallad 92:-
Isterband med dillstuvad potatis 92:-
Senapspanerad benfri kotlett med gräddsås 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortilla chips, guacamole och crème fraiche 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Fiskgratäng med purjolök och räkor, serveras med potatismos 98:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 92:-
Thaikryddad fläskköttsgryta med ris 92:-
Kycklingpaj med sallad 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortilla chips, guacamole och crème fraiche 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Pocherad spättafilé i hummersås 98:-

Fredag

Stekt falukorv med stuvade makaroner 92:-
Skinkrullader med plommon i gräddsås 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortilla chips, guacamole och crème fraiche 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Fisksoppa med lax, tomater och timjan, serveras med aioli och vitlöksbröd 98:-

Lördag

Skinkstek med gräddsås och äppelmos 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortilla chips, guacamole och crème fraiche 92:-
Helgmeny
Fläsknoisette med grönpepparsås och potatisgratäng 109:-
Stekt torskfilé med gräddfilssås, citron och kokt potatis 109:-

Söndag

Köttfärslimpa med gräddsås och inlagd gurka 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortilla chips, guacamole och crème fraiche 92:-
Helgmeny
Fläsknoisette med grönpepparsås och potatisgratäng 109:-
Stekt torskfilé med gräddfilssås, citron och kokt potatis 109:-