Vecka 50
2019-12-09 - 2019-12-15
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Våra världsberömda hemlagade köttbullar gör vi på svenskt kött som serveras i husets gräddsås samt med hemlagat potatismos, inlagd gurka och rårörda lingon. 109:-
Frukostbuffé med småvarmt 95:-. Serveras må-fr kl. 6.30-10.00 och lö-sö kl. 7.00-10.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.
Måndag
Oxjärpar i gräddsås med inlagd gurka 99:-
Kokt kött i dillsås 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Skomakartorsk med skink- och lökröra, serveras med potatismos 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk pasta med mozzarella och tomatsås 99:-
Tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 99:-
Kycklinggryta med röd curry, cocosgrädde, wokgrönsaker och ris 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Laxsoppa med aioli, serveras med vitlöksbröd 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk pasta med mozzarella och tomatsås 99:-
Onsdag
Ädelostfylld köttfärslimpa med gräddsås 99:-
Pasta med skink-, ost- och champinjonsås 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt spättafilé med remouladsås 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk pasta med mozzarella och tomatsås 99:-
Torsdag
Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 99:-
Kryddiga revben med gräddsås 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med örtig svampsås 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk pasta med mozzarella och tomatsås 99:-
Fredag
Fredagsspecial inkl. dessert:
Håby Special (Strimlat fläskkött med wokade grönsaker, bearnaisesås och pommes frites) 119:-
Karréskiva med vitlökssmör och potatisgratäng 99:-
Korv Stroganoff med ris 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Pocherad spättafilé på rotfruktsbädd med vitvinssås 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk pasta med mozzarella och tomatsås 99:-
Lördag
Champinjon- och ananasgratinerad kassler med ris 99:-
Helgmeny:
Stekt spättafilé med kall räksås, kokt potatis och citron 119:-
Jultallrik 119:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk pasta med mozzarella och tomatsås 99:-
Söndag
Paprikabiffar med gräddsås 99:-
Helgmeny:
Stekt spättafilé med kall räksås, kokt potatis och citron 119:-
Jultallrik 119:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk pasta med mozzarella och tomatsås 99:-