Vecka 50

2018-12-10 - 2018-12-16

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 92:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Stekt falukorv med stuvade morötter 94:-
Senapspanerad schnitzel med rotfruktspytt och örtcrème 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med gräddfilsås och kokt potatis 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish, serveras med kesogremolata och ris 94:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 94:-
Rastas nötfärsbiff med gräddsås med franska örter, serveras med ugnstekt potatis 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Husets fiskgratäng med hemlagat potatismos 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish, serveras med kesogremolata och ris 94:-

Onsdag

Fiskarströmming med hemlagat potatismos 94:-
Exotisk fläskköttgryta med ris 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med tartarsås, citron och kokt potatis 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish, serveras med kesogremolata och ris 94:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 94:-
Flygande Jacob med banan, jordnötter och chiligrädde, serveras med ris 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Pepparrotsfylld spättafilé med kall sås och kokt potatis 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish, serveras med kesogremolata och ris 94:-

Fredag

Kasslergratäng med sallad 94:-
Oxjärpar i gräddsås med inlagd gurka 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Apelsin- och rosmaringratinerad torskfilé, serveras med haricot verts 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish, serveras med kesogremolata och ris 94:-

Lördag

Spaghetti och köttfärssås 94:-
Helgmeny:
Jultallrik med varmt och kallt samt ris á la Malta 109:-
Ugnsgratinerad torskrygg med pepparrotscrème och citron 109:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish, serveras med kesogremolata och ris 94:-

Söndag

Köksmästarens köttfärslimpa med champinjonsås 94:-
Helgmeny:
Jultallrik med varmt och kallt samt ris á la Malta 109:-
Ugnsgratinerad torskrygg med pepparrotscrème och citron 109:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish, serveras med kesogremolata och ris 94:-