Vecka 05

2018-01-29 - 2018-02-04

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 89:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Texmexbuffé: Ät så mycket du vill för 109:-. Serveras varje dag från kl. 12.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Pasta med bacon, champinjoner och ädelost 92:-
Fylld lunchkorv med potatismos 92:-
Medelhavsskinkpaj med sallad och tzatziki 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk fetaostpaj med spenat, purjolök och oliver 89:-
98:an – ett lunchtips från köket
Lime- och citronpanerad torskfilé med kall persiljesås 98:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 92:-
Flygande Jacob med banan och jordnötter, serveras med ris 92:-
Pasta med strimlad biff, krossade tomater, chili och vitlök 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk fetaostpaj med spenat, purjolök och oliver 89:-
98:an – ett lunchtips från köket
Stekt spättafilé med curryremouladsås och citron 98:-

Onsdag

Spaghetti och köttfärssås 92:-
Örtbakad kotlettrad med balsamicosky och ugnstekta rotfrukter 92:-
Mexikansk kycklingsoppa med chiliaioli, serveras med hembakad foccacia 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk fetaostpaj med spenat, purjolök och oliver 89:-
98:an – ett lunchtips från köket
Stekt torsk med gratinerad basilikapotatis och tomat- och löksallad 98:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 92:-
Nötköttsgryta med svamp, äpple, bacon och timjan, serveras med rotfruktsmos 92:-
Chili con carne med ris 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortilla chips, guacamole och crème fraiche 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Laxpudding med kokta ärtor och skirat smör 98:-

Fredag

Stekt falukorv med stuvad vitkål 92:-
Currypanerad schnitzel med stekt potatis och äppelcoleslaw 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortilla chips, guacamole och crème fraiche 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Kaviarbakad torskfilé med kokta ärtor 98:-

Lördag

Champinjonsgratinerad kassler med ris 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortilla chips, guacamole och crème fraiche 92:-
Helgmeny
Stekt lax med kall örtsås, serveras med haricot verts och citron 109:-
Kycklingfilé med rotfruktsgratäng med senapscrèmefraiche 109:-

Söndag

Persiljejärpar i gräddsås med inlagd gurka 92:-
Månadens gröna
Chili sin carne, vegetarisk gryta gjord på bönor, jalapenos, tomater och chilikryddor. Serveras med ris, tortilla chips, guacamole och crème fraiche 92:-
Helgmeny
Stekt lax med kall örtsås, serveras med haricot verts och citron 109:-
Kycklingfilé med rotfruktsgratäng med senapscrèmefraiche 109:-