Vecka 49

2018-12-03 - 2018-12-09

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 92:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Mor Annas köttfärslimpa med gräddsås 94:-
Fransk kycklinggryta med ris och rostade rotfrukter 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt spättafilé med curryfrästa grönsaker 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish, serveras med kesogremolata och ris 94:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 94:-
Grillade revben med kokta grönsaker och gräddsås 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Mandelgratinerad torskfilé med skirat smör och kokta ärtor 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish, serveras med kesogremolata och ris 94:-

Onsdag

Skinkstek med gräddsås och kokta primörer 94:-
Fiskpudding med kokta ärtor 94:-
Dagens special – ett lunchtips från köket:
Kycklingfilé med medelhavsgratäng och pesto 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish, serveras med kesogremolata och ris 94:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 94:-
Persiljejärpar i gräddsås med inlagd gurka 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Pocherad spättafilé med skirat smör och pepparrot 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish, serveras med kesogremolata och ris 94:-

Fredag

Kebabkryddade köttfärsspett med tzatziki, tomatsallad och ugnstekt potatis 94:-
Ostgratinerad falukorv med hemlagat potatismos 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med citronremoulad och kokt potatis 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish, serveras med kesogremolata och ris 94:-

Lördag

Korvstroganoff serveras med ris 94:-
Helgmeny:
Liten Jultallrik med varmt och kallt samt ris a la malta 109:-
Pocherad lax med hollandaisesås och kokt potatis 109:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish, serveras med kesogremolata och ris 94:-

Söndag

Biff a la Lindström serveras med gräddsås 94:-
Helgmeny:
Liten Jultallrik med varmt och kallt samt ris a la malta 109:-
109:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish, serveras med kesogremolata och ris 94:-