Vecka 46

2019-11-11 - 2019-11-17

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Våra världsberömda hemlagade köttbullar gör vi på svenskt kött som serveras i husets gräddsås samt med hemlagat potatismos, inlagd gurka och rårörda lingon. 109:-

Frukostbuffé med småvarmt 94:-. Serveras må-fr kl. 6.30-10.00 och lö-sö kl. 7.00-10.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Fylld lunchkorv med potatismos 99:-
Kalops med inlagda rödbetor 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Lime- och citronpanerad torskfilé med kall persiljesås 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk grönsaksgryta med ajvar och kesogremolata 99:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 99:-
Flygande Jacob med banan och jordnötter, serveras med ris 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Kaviarbakad torskfilé med kokta ärtor 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk grönsaksgryta med ajvar och kesogremolata 99:-

Onsdag

Rimmad bog med rotmos 99:-
Biff à la Lindström med gräddsås 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt torsk med gratinerad basilikapotatis och tomat- och löksallad 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk grönsaksgryta med ajvar och kesogremolata 99:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 99:-
Kasslergratäng med sallad 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Laxpudding med skirat smör och kokta ärtor 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk grönsaksgryta med ajvar och kesogremolata 99:-

Fredag

Stekt falukorv med stuvad vitkål 99:-
Örtbakad kotlettrad med balsamicosky och ugnstekta rotfrukter 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt spättafilé med curryremouladsås och citron 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk grönsaksgryta med ajvar och kesogremolata 99:-

Lördag

Spaghetti och köttfärssås 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Fiskgratäng med räkor, serveras med potatismos 105:-
Helgmeny:
Schnitzel med bearnaisesås och stekt potatis 119:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk grönsaksgryta med ajvar och kesogremolata 99:-

Söndag

Svärmors köttfärsgryta med ris 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Fiskgratäng med räkor, serveras med potatismos 105:-
Helgmeny:
Schnitzel med bearnaisesås och stekt potatis 119:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk grönsaksgryta med ajvar och kesogremolata 99:-