Vecka 43

2019-10-21 - 2019-10-27

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Nyhet! Våra världsberömda hemlagade köttbullar gör vi nu på svenskt kött som serveras i husets gräddsås samt med hemlagat potatismos, inlagd gurka och rårörda lingon. 109:-

Frukostbuffé med småvarmt 94:-. Serveras må-fr kl. 6.30-10.00 och lö-sö kl. 7.00-10.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Kokt köttkorv med senapssås 96:-
Nötfärsgryta med vitlök, champinjoner och bacon, serveras med rotfruktsmos 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Spätta Anglaise med kapris och bacon, serveras med kokt potatis, rödbetor och citron 100:-
Månadens Gröna:
Chili sin carne 96:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 96:-
Slottsstek med gräddsås och färskinlagd gurka 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Svärfars torsk-, morot- och purjolöksgryta 100:-
Månadens Gröna:
Chili sin carne 96:-

Onsdag

Svärmors köttfärsgryta med ris 96:-
Skomakarlåda med skink- och lökröra, serveras med potatismos 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Kaviarbakad torskfilé med kokta ärtor och kokt potatis 100:-
Månadens Gröna:
Chili sin carne 96:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 96:-
Fiskarströmming med skirat smör och potatismos 96:-
Korv Stroganoff med ris 96:-
Månadens Gröna:
Chili sin carne 96:-

Fredag

Senapspanerad benfri kotlett med gräddsås och kokt potatis 96:-
Stekt falukorv med broccoligratäng 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med kall tartarsås och kokt potatis 100:-
Månadens Gröna:
Chili sin carne 96:-

Lördag

Honungs- och senapsglaserade revben med gräddsås och äppelmos 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt spättafilé med remouladsås och kokt potatis 100:-
Helgmeny:
Schnitzel med potatisgratäng och persiljesmör 119:-
Månadens Gröna:
Chili sin carne 96:-

Söndag

Persiljejärpar i gräddsås 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt spättafilé med remouladsås och kokt potatis 100:-
Helgmeny:
Schnitzel med potatisgratäng och persiljesmör 119:-
Månadens Gröna:
Chili sin carne 96:-