Vecka 40
2019-09-30 - 2019-10-06
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Nyhet! Våra världsberömda hemlagade köttbullar gör vi nu på svenskt kött som serveras i husets gräddsås samt med hemlagat potatismos, inlagd gurka och rårörda lingon. 109:-
Frukostbuffé med småvarmt 94:-. Serveras må-fr kl. 6.30-10.00 och lö-sö kl. 7.00-10.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.
Måndag
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås 96:-
Stekt falukorv med stuvad vitkål 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Pocherad torskfilé med smörsås och färsk riven pepparrot 100:-
Månadens Gröna:
Ceasarsallad med halloumi 96:-
Tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 96:-
Biff Stroganoff med ris 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med gräddfilssås och kokt potatis 100:-
Månadens Gröna:
Chili sin carne 96:-
Onsdag
Lasagne med sallad 96:-
Herrgårdsstek med gräddsås och färsk inlagd gurka 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt spättafilé med remouladsås och kokt potatis 100:-
Månadens Gröna:
Chili sin carne 96:-
Torsdag
Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 96:-
Kasslergratäng med sallad 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Pocherad torskfilé med äggsås och kokt potatis 100:-
Månadens Gröna:
Chili sin carne 96:-
Fredag
Chiligratinerad falukorv med potatismos 96:-
Kokt kött i dillsås 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Fiskgratäng med broccoli och bacon, serveras med potatismos 100:-
Månadens Gröna:
Chili sin carne 96:-
Lördag
Köttfärsgratäng med sallad 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med gräddfilssås, citron och kokt potatis 100:-
Helgmeny:
Hemlagad schweizerschnitzel med gräddsås, kokt potatis och sallad 119:-
Månadens Gröna:
Chili sin carne 96:-
Söndag
Korv Stroganoff med ris 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med gräddfilssås, citron och kokt potatis 100:-
Helgmeny:
Hemlagad schweizerschnitzel med gräddsås, kokt potatis och sallad 119:-
Månadens Gröna:
Chili sin carne 96:-