Vecka 04
2017-01-23 - 2017-01-29
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Frukostbuffé med småvarmt 6-10
Texmexbuffé 12-20
Måndag
Pasta med bacon, svamp och ädelost 89:-
Fylld lunchkorv med hemlagat potatismos 89:-
Dagens vegetariska
Vegetarisk pytt i panna 89:-
95:an – ett lunchtips från köket
Torsk i folie med rotfrukter, purjo, vitt vin och räkor, serveras med kall räksås 95:-
Tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 89:-
Flygande Jacob med banan, jordnötter och ris 89:-
Dagens vegetariska
Vegetarisk lasagne med majs och tomat 89:-
95:an – ett lunchtips från köket
Stekt spätta med remouladsås och kokt potatis 95:-
Onsdag
Kokt rimmad bog med pepparrotssås 89:-
Spaghetti och köttfärssås 89:-
Dagens vegetariska
Broccolipaj med purjolök 89:-
95:an – ett lunchtips från köket
Stekt torsk med basilikapotatis och tomat- och löksallad 95:-
Torsdag
Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 89:-
Örtbakad kotlettrad med balsamicosky och ugnstekt potatis 89:-
Dagens vegetariska
Linsgryta med med kokosmjölk och koriander 89:-
95:an – ett lunchtips från köket
Laxpudding 95:-
Fredag
Stekt falukorv med stuvad vitkål 89:-
Revben med salvia, vitlök och senap 89:-
Dagens vegetariska
Pasta med grönkål, ost och valnötter 89:-
95:an – ett lunchtips från köket
Kaviarbakad torskfilé med kokta ärtor 95:-
Lördag
Champinjongratinerad kassler med ris 89:-
Helgerbjudande 109:-
Kycklingfile med rotfruktsgratäng serveras med en senapscremefraiche
Söndag
Portergryta med ris 89:-
Helgerbjudande 109:-
Kycklingfile med rotfruktsgratäng serveras med en senapscremefraiche