Vecka 35

2018-08-27 - 2018-09-02

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 89:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Texmexbuffé: Ät så mycket du vill för 109:-. Serveras varje dag från kl. 12.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Köttfärslimpa med champinjonsås 92:-
Kasslerbakelse med ris 92:-
Pasta med bacon, broccoli och ädelost 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Gratinerad torskfilé med hummersås och potatismos 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 92:-
Kalops med rödbetor 92:-
Spaghetti och köttfärssås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt spättafilé med smögenpotatis 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-

Onsdag

Currypanerad schnitzel med stekt potatis och äppelcoleslaw 92:-
Fylld lunchkorv med potatismos 92:-
Lever Anglaise med bacon, kapris och stekt potatis 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Skomakartorsk med lök- och skinkröra och potatismos 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 92:-
Chilikryddad nötköttsgryta med ris, gräddfil och nachochips 92:-
Pasta med skinka, champinjoner och ost 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med curryfrästa grönsaker 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-

Fredag

Örtjärpar i gräddsås 92:-
Kasslergratäng med sallad 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Fisksoppa med tomat och timjan, serveras med aioli och vitlöksbröd 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-

Lördag

Paprikabiff med gräddsås 92:-
Helgmeny:
Marinerad fläsknoisette med bearnaisesås och potatisgratäng 109:-
Pocherad spättafilé på rotfruktsbädd med vitvinssås och kokt potatis 109:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-

Söndag

Kycklinggryta med bacon, ost och chiligrädde 92:-
Helgmeny:
Marinerad fläsknoisette med bearnaisesås och potatisgratäng 109:-
Pocherad spättafilé på rotfruktsbädd med vitvinssås och kokt potatis 109:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-