Vecka 33

2019-08-12 - 2019-08-18

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Nyhet! Våra världsberömda hemlagade köttbullar gör vi nu på svenskt kött som serveras i husets gräddsås samt med hemlagat potatismos, inlagd gurka och rårörda lingon. 109:-

Frukostbuffé med småvarmt 94:-. Serveras må-fr kl. 6.30-10.00 och lö-sö kl. 7.00-10.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Fylld lunchkorv med potatismos 96:-
Kalops med inlagda rödbetor 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Lime- och citronpanerad torskfilé med kall persiljesås 100:-
Sommarmeny:
Wallenbergare med gräddsås, gröna ärtor och hemlagat potatismos 109:-
Havets Wallenbergare med skagenröra, gröna ärtor och hemlagat potatismos 119:-
Sommarens Gröna:
Vegetarisk lasagne, serveras med grönsallad 96:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 96:-
Flygande Jacob med banan och jordnötter, serveras med ris 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Kaviarbakad torskfilé med kokta ärtor 100:-
Sommarmeny:
Wallenbergare med gräddsås, gröna ärtor och hemlagat potatismos 109:-
Havets Wallenbergare med skagenröra, gröna ärtor och hemlagat potatismos 119:-
Sommarens Gröna:
Vegetarisk lasagne, serveras med grönsallad 96:-

Onsdag

Fläskköttgryta i sötsur sås, serveras med ris 96:-
Biff á la Lindström med gräddsås 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt torsk med gratinerad basilikapotatis och tomat- och löksallad 100:-
Sommarmeny:
Wallenbergare med gräddsås, gröna ärtor och hemlagat potatismos 109:-
Havets Wallenbergare med skagenröra, gröna ärtor och hemlagat potatismos 119:-
Sommarens Gröna:
Vegetarisk lasagne, serveras med grönsallad 96:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 96:-
Köttfärslimpa med champinjonsås 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Laxpudding med skirat smör och kokta ärtor 100:-
Sommarmeny:
Wallenbergare med gräddsås, gröna ärtor och hemlagat potatismos 109:-
Havets Wallenbergare med skagenröra, gröna ärtor och hemlagat potatismos 119:-
Sommarens Gröna:
Vegetarisk lasagne, serveras med grönsallad 96:-

Fredag

Stekt falukorv med stuvad vitkål 96:-
Örtbakad kotlettrad med balsamicosky och ugnstekta rotfrukter 96:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt spättafilé med curryremouladsås och citron 100:-

Lördag

Spaghetti och köttfärssås 96:-
Helgmeny:
Stekt lax med kall örtsås, serveras med haricot verts och citron 129:-

Söndag

Svärmors köttfärsgryta med ris 96:-
Helgmeny:
Stekt lax med kall örtsås, serveras med haricot verts och citron 129:-
Schnitzel med stekt potatis och champinjonsås 109:-