Vecka 33

2018-08-13 - 2018-08-19

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 89:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Texmexbuffé: Ät så mycket du vill för 109:-. Serveras varje dag från kl. 12.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Pasta med strimlat fläskkött, krossade tomater och mozzarella 92:-
Fylld lunchkorv med potatismos 92:-
Svärmors köttfärsgryta med ris 92:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 92:-
Niklas fläskköttsgryta med tomatsås och ost, serveras med ris 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Fisksoppa med torsk, lax, rotfrukter och timjan, serveras med aioli och vitlöksbröd 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Onsdag

Senapspanerad benfri kotlett med gräddsås 92:-
Fiskpudding med skirat smör och kokta ärtor 92:-
Bratwurst med baconstuvad vitkål 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Fiskgratäng med broccoli och bacon, serveras med potatismos 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Torsdag

Biff à la Lindström med gräddsås 92:-
Levergryta med ris 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Fiskgratäng med räkor och potatismos 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Fredag

Kycklinggratäng med bacon och ost, serveras med ris 92:-
Örtbakad kotlettrad med ostcrème och ugnsstekt potatis 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Apelsin- och rosmaringratinerad torskfilé 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Lördag

Skinkstek med gräddsås och äppelmos 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med varm paprikasås 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Söndag

Farmarbiff med jägarsås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt spättafilé med citronremoulade 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-