Vecka 32
2018-08-06 - 2018-08-12
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Frukostbuffé med småvarmt 89:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Texmexbuffé: Ät så mycket du vill för 109:-. Serveras varje dag från kl. 12.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.
Måndag
Paprikabiff med gräddsås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Fiskgratäng med broccoli och bacon, serveras med potatismos 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Tisdag
Stekt falukorv med stuvad vitkål 92:-
Pasta med skinka, champinjoner, ost och ananas 92:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Onsdag
Banan- och jordnötsgratinerad kassler med ris 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med kosacksås 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Torsdag
Thaikryddad fläskköttsgryta med ris 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Pocherad spättafilé med vitvinssås 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Fredag
Grillade revben med gräddsås och äppelmos 92:-
Tacopaj med sallad 92:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Lördag
Chilikryddad nötköttsgryta med ris, gräddfil och nachos 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt spättafilé med remouladsås 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Söndag
Porterstek med gräddsås och svartvinbärsgelé 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Mandelgratinerad torskfilé med skirat smör och kokta ärtor 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-