Vecka 30
2018-07-23 - 2018-07-29
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Frukostbuffé med småvarmt 89:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Texmexbuffé: Ät så mycket du vill för 109:-. Serveras varje dag från kl. 12.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.
Måndag
Chili con carne serveras med ris 92:-
Stekt falukorv med blomkålsgratäng 92:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Tisdag
Husets kålpudding serveras med gräddsås och lingon 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Mandelgratinerad torskfile med skirat smör samt gröna ärtor 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Onsdag
Exotisk fläskköttsgryta med ris 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Kaptens torsk och musselgryta med purjolök och färska tomater 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Torsdag
Plommonspäckad fläskkarre serveras med gräddsås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfile med kall gräddfilssås 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Fredag
Husets lasagne serveras med grönsallad 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Dillfylld spättafile på rotfruktsbädd med vitvinssås 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Lördag
Farmarbiff med jägarsås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Svärfars torskgryta med purjolök, morötter samt senapscremefraiche 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Söndag
Husets kalops med rödbetor 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt torsk serveras med kall räksås 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-