Vecka 03

2020-01-13 - 2020-01-19

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Våra världsberömda hemlagade köttbullar gör vi på svenskt kött som serveras i husets gräddsås samt med hemlagat potatismos, inlagd gurka och rårörda lingon. 109:-

Frukostbuffé med småvarmt 95:-. Serveras må-fr kl. 6.30-10.00 och lö-sö kl. 7.00-10.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Helstekt kotlettrad med rödvinssås och ugnstekt potatis 99:-
Köttfärsfylld paprika med ris och chilisås 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med kosacksås och kokta ärtor 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 99:-
Kålpudding med gräddsås och lingonsylt 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Mandelgratinerad torskfilé med kokta ärtor och skirat smör 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-

Onsdag

Stekt falukorv med blomkålsgratäng 99:-
Kebabkryddat fläskkött med kebabsås och potatismos 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Laxsoppa med aioli och vitlöksbröd 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 99:-
Ostfylld pannbiff med svampsås och färskinlagd gurka 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Kaptens torsk- och musselgryta med färska tomater och purjolök 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-

Fredag

Chili con carne med ris 99:-
Pasta med strimlat fläskkött, grönpeppar, paprika och haricot verts 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Pocherad spättafilé på rotfruktsbädd med smör och pepparrot 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-

Lördag

Flygande Jacob med banan och jordnötter, serveras med ris 99:-
Helgmeny:
Helstekt fläskfilé med svampsås och potatisgratäng 119:-
Ugnsbakad torskrygg med pepparrotscrème, serveras med kokt potatis och citron
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-

Söndag

Grönpeppargryta med ris 99:-
Helgmeny:
Helstekt fläskfilé med svampsås och potatisgratäng 119:-
Ugnsbakad torskrygg med pepparrotscrème, serveras med kokt potatis och citron
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-