Vecka 03
2018-01-15 - 2018-01-21
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Frukostbuffé med småvarmt 6-10
Texmexbuffé: Ät så mycket du vill för 99:-. Serveras varje dag från kl. 12.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.
Måndag
Köksmästarens kålpudding med gräddsås 92:-
Pasta med bacon, ädelost och broccoli 92:-
Skinkrullader med plommon i gräddsås 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk fetaostpaj med spenat, purjolök och oliver 89:-
98:an – ett lunchtips från köket
Champinjongratinerad torskfilé med kokt potatis 98:-
Tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 92:-
Chiligratinerad falukorv med potatismos 92:-
Pasta med heta räkor och aioli 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk fetaostpaj med spenat, purjolök och oliver 89:-
98:an – ett lunchtips från köket
Mandelgratinerad torskfilé med kokt potatis 98:-
Onsdag
Dijongryta med ris 92:-
Isterband med dillstuvad potatis 92:-
Helstekt kotlettrad med vitlök och rosmarin, serveras med gräddsås och ugnstekt potatis 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk fetaostpaj med spenat, purjolök och oliver 89:-
98:an – ett lunchtips från köket
Spättafilé i röd curry 98:-
Torsdag
Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 92:-
Pannbiff med champinjonsås och kokta grönsaker 92:-
Pasta med strimlat fläskkött, krossade tomater, oregano och mozzarella 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk fetaostpaj med spenat, purjolök och oliver 89:-
98:an – ett lunchtips från köket
Kokt torskfilé med äggsås och kokt potatis 98:-
Fredag
Porterstek med gräddsås och svartvinbärsgelé 92:-
Mexikansk köttfärslimpa med guacamole, tacosås och ugnstekt potatis 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk fetaostpaj med spenat, purjolök och oliver 89:-
98:an – ett lunchtips från köket
Fisksoppa med torsk, lax, tomater och timjan 98:-
Lördag
Lunchkorv med stuvade morötter 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk fetaostpaj med spenat, purjolök och oliver 89:-
98:an – ett lunchtips från köket
Stekt torskfilé med varm paprikasås och kokt potatis 98:-
Söndag
Exotisk fläskköttsgryta med ris 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk fetaostpaj med spenat, purjolök och oliver 89:-
Helgmeny
Pocherad spättafilé i hummervitvinsås och kokt potatis 109:-
Schweizerschnitzel med gräddsås och stekt potatis 109:-