Vecka 29
2018-07-16 - 2018-07-22
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Frukostbuffé med småvarmt 89:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Texmexbuffé: Ät så mycket du vill för 109:-. Serveras varje dag från kl. 12.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.
Måndag
Kryddiga revben med gräddsås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfile med en gräddfilssås 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Tisdag
Grönpeppargryta serveras med ris 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Citron och timjangratinerad torskfile 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Onsdag
Persiljejärpar i gräddsås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt spättafile serveras med remouladsås 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Torsdag
Mangokyckling serveras med ris 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Pocherad spättafile på rotfruktsbädd med skirat smör och pepparrot 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Fredag
Köttfärsgratäng med grönsallad 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfile med curryfrästa grönsaker 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Lördag
Oxjärpar i gräddsås serveras med inlagd gurka 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt spättafile med dillstuvad potatis 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Söndag
Herrgårdsstek med gräddsås samt gele 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt torsfile med tartarsås och citron 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-