Vecka 26

2018-06-25 - 2018-07-01

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 89:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Texmexbuffé: Ät så mycket du vill för 109:-. Serveras varje dag från kl. 12.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Stekt lunchkorv med oststuvad vitkål och ugnsstekt potatis 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Gratinerad spättafilé med skinka, ost, gräslök och grädde 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 92:-
Kålpudding med gräddsås 92:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Onsdag

Stekt falukorv med broccoligratäng 92:-
Nötköttsgryta med rotfrukter, champinjoner och rött vin, serveras med ris 92:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Torsdag

Lasagne med sallad 92:-
Stekt torskfilé med kall dill- och räksås 92:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Fredag

Kasslergryta med ris 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt spättafilé med citronremoulade 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Lördag

Kyckling- och bacongratäng med ris och sallad 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med curryfrästa grönsaker 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Söndag

Champinjon- och ananasgratinerad kassler med ris 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Spättafilé i hummervitvinssås 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-