Vecka 25

2018-06-18 - 2018-06-24

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 89:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Texmexbuffé: Ät så mycket du vill för 109:-. Serveras varje dag från kl. 12.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Chli con carne med ris 92:-
Kasslergratäng med sallad 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Fiskpudding med skirat smör och kokta ärtor 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 92:-
Kebabjärpar med ugnsstekt potatis, tzatziki och tomatsallad 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Pocherad spättafilé på rotfruktsbädd med smör och pepparrot 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-

Onsdag

Stekt lunchkorv med stuvade morötter 92:-
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Svärfars torskgryta med morot, purjolök och senapscrèmefraiche 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-

Torsdag

Köttfärslimpa med champinjonsås 92:-
Kokt kött i pepparrotssås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med smögenpotatis 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Fredag

MIDSOMMARAFTON
Matjessill med gräddfil och gräslök 92:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Lördag

MIDSOMMARDAGEN
Spaghetti och köttfärssås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med gräddfilssås 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Söndag

Köttfärsgratäng med sallad 92:-
98:an – ett lunchtips från köket:
Mandelgratinerad torskfilé med skirat smör och kokta ärtor 98:-
Sommarens Gröna:
Rödbets- och halloumibiff med grekisk sallad, potatis och tzatziki 92:-
Sommarmeny
Nötfärsbiff med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Kyckling med rödvinssås och potatisgratäng 109:-