Vecka 23

2018-06-04 - 2018-06-10

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 89:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Texmexbuffé: Ät så mycket du vill för 109:-. Serveras varje dag från kl. 12.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Oxjärpar i gräddsås med inlagd gurka 92:-
Kokt kött i dillsås 92:-
Spaghetti och köttfärssås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Skomakartorsk med skink- och lökröra, serveras med potatismos 98:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 92:-
Kyckling med röd curry, cocosgrädde, wokgrönsaker och ris 92:-
Köttfärspaj med champinjoner, bacon och chilicrèmefraiche, serveras med sallad 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Laxsoppa med aioli, serveras med vitlöksbröd 98:-

Onsdag

SVERIGES NATIONALDAG
Ädelostfylld köttfärslimpa med gräddsås 92:-
Nationaldagsmeny
Örtmarinerad fläskfilé med potatiskaka och vitlökscrème 109:-
Stekt spättafilé med remouladsås och kokt potatis 109:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 92:-
Kryddiga revben med gräddsås 92:-
Köttfärsfylld paprika med ris och chilisås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Stekt torskfilé med örtig svampsås 98:-

Fredag

Karréskiva med vitlökssmör och potatisgratäng 92:-
Korv Stroganoff med ris 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Pocherad spättafilé på rotfruktsbädd med vitvinssås 98:-

Lördag

Champinjon- och ananasgratinerad kassler med ris 92:-
Helgmeny
Stekt torskfilé med smögenpotatis 109:-
Fläsknoisette med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Söndag

Paprikabiffar med gräddsås 92:-
Helgmeny
Stekt torskfilé med smögenpotatis 109:-
Fläsknoisette med rödvinssås och potatisgratäng 109:-