Vecka 19

2018-05-07 - 2018-05-13

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 89:-. Serveras varje dag kl. 6.00-10.00
Texmexbuffé: Ät så mycket du vill för 109:-. Serveras varje dag från kl. 12.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Pasta med bacon, champinjoner och ädelost 92:-
Fylld lunchkorv med potatismos 92:-
Köttfärsgratäng med sallad 92:-
Månadens gröna
Pulled Oumph-burgare: Vegetarisk burgare med guacamole, jalapeño, rödlök och tomat, serveras med fräsch grönsallad och bbq-sås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Lime- och citronpanerad torskfilé med kall persiljesås 98:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 92:-
Flygande Jacob med banan och jordnötter, serveras med ris 92:-
Pasta med strimlat fläskkött, krossade tomater, chili och vitlök 92:-
Månadens gröna
Pulled Oumph-burgare: Vegetarisk burgare med guacamole, jalapeño, rödlök och tomat, serveras med fräsch grönsallad och bbq-sås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Stekt spättafilé med curryremoulad och citron 98:-

Onsdag

Spaghetti och köttfärssås 92:-
Örtbakad kotlettrad med balsamicosky och ugnstekta rotfrukter 92:-
Biff à la Lindström med gräddsås 92:-
Månadens gröna
Pulled Oumph-burgare: Vegetarisk burgare med guacamole, jalapeño, rödlök och tomat, serveras med fräsch grönsallad och bbq-sås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Stekt torsk med gratinerad basilikapotatis och tomat- och löksallad 98:-

Torsdag

KRISTI HIMMELSFÄRDSDAG
Chili con carne med ris 92:-
Månadens gröna
Pulled Oumph-burgare: Vegetarisk burgare med guacamole, jalapeño, rödlök och tomat, serveras med fräsch grönsallad och bbq-sås 92:-
Helgmeny
Marinerad fläsknoisette med ädelostsås och stekt potatis 109:-
Mandelgratinerad torskfilé med skirat smör och kokta ärtor 109:-

Fredag

Stekt falukorv med stuvad vitkål 92:-
Currypanerad schnitzel med stekt potatis och äppelcoleslaw 92:-
Månadens gröna
Pulled Oumph-burgare: Vegetarisk burgare med guacamole, jalapeño, rödlök och tomat, serveras med fräsch grönsallad och bbq-sås 92:-
98:an – ett lunchtips från köket
Kaviarbakad torskfilé med kokta ärtor 98:-

Lördag

Kasslergratäng med sallad 92:-
Månadens gröna
Pulled Oumph-burgare: Vegetarisk burgare med guacamole, jalapeño, rödlök och tomat, serveras med fräsch grönsallad och bbq-sås 92:-
Helgmeny
Stekt torskfilé med budapestsås, serveras med kokt potatis och citron 109:-

Söndag

Örtjärpar i gräddsås med inlagd gurka 92:-
Månadens gröna
Pulled Oumph-burgare: Vegetarisk burgare med guacamole, jalapeño, rödlök och tomat, serveras med fräsch grönsallad och bbq-sås 92:-
Helgmeny
Stekt spättafilé med gräddfilssås 109:-
Kycklingfilé med rotfruktsgratäng och senaps-crèmefraiche 109:-