Vecka 18

2019-04-29 - 2019-05-05

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 92:-. Serveras må-fr kl. 6.30-10.00 och lö-sö kl. 7.00-10.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Ugnsgratinerad falukorv med pepparrotsgrädde och potatismos 94:-
Pasta med strimlat fläskkött, krossade tomater, vitlök och mozzarella 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Gratinerad spätta med gräslök, ost och skinka 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 94:-
Kokt kött i pepparrotssås och kokt potatis 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Fiskgratäng med tomat och basilika, serveras med potatismos 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Onsdag

FÖRSTA MAJ

Oxjärpar i örtig gräddsås, serveras med inlagd gurka 94:-
Helgmeny:
Stekt torskfilé med gräddfilssås 109:-
Schnitzel med champinjonsås och potatisgratäng 109:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 94:-
Kålpudding med gräddsås och lingonsylt 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Fiskgratäng med broccoli och bacon, serveras med potatismos 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Fredag

Farmarbiff med jägarsås 94:-
Lever Anglaise med bacon- och kaprisröra, serveras med stekt potatis 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt spätta med remouladsås 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Lördag

Köttfärslimpa med gräddsås och inlagd gurka 94:-
Helgmeny:
Pocherad torsk på rotfruktsbädd med skirat smör och färskriven pepparrot 109:-
Helstekt fläskfilé med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Söndag

Köttfärsgratäng med sallad 94:-
Helgmeny:
Pocherad torsk på rotfruktsbädd med skirat smör och färskriven pepparrot 109:-
Helstekt fläskfilé med rödvinssås och potatisgratäng 109:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-