Vecka 16

2019-04-15 - 2019-04-21

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 92:-. Serveras må-fr kl. 6.00-10.00 och lö-sö kl. 7.00-10.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Kokt köttkorv med senapssås 94:-
Nötfärsgryta med vitlök, champinjoner och bacon, serveras med rotfruktsmos 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Spätta Anglais med kapris och bacon, serveras med kokt potatis, rödbetor och citron 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 94:-
Slottsstek med gräddsås och färskinlagd gurka 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Svärfars torskgryta med morot, purjolök och senapscrèmefraiche 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Onsdag

Svärmors köttfärsgryta med ris 94:-
Skomakarlåda med skink- och lökröra, serveras med potatismos 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Kaviarbakad torskfilé med kokta ärtor 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 94:-
Korv Stroganoff med ris 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt lax med kall citronsås 129:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Fredag

LÅNGFREDAG
Köttfärslimpa med gräddsås och inlagd gurka 94:-
Helgmeny:
Stekt torskfilé med kall räksås och kokt potatis 109:-
Schnitzel med bearnaisesås och stekt potatis 109:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Lördag

PÅSKAFTON
Stekt falukorv med broccoligratäng 94:-
Helgmeny:
Schnitzel med champinjonsås och stekt potatis 109:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Söndag

PÅSKDAGEN
Rastas nötfärsbiff med stekt lök och gräddsås 94:-
Helgmeny:
Helstekt fläskfilé med pepparsås och potatisgratäng 109:-
Pocherad lax med hollandaisesås och kokt potatis 129:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-