Vecka 15

2019-04-08 - 2019-04-14

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 92:-. Serveras må-fr kl. 6.00-10.00 och lö-sö kl. 7.00-10.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Helstekt kotlettrad med rödvinssås och ugnstekt potatis 94:-
Köttfärsfylld paprika med ris och chilisås 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med kosacksås och kokta ärtor 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 94:-
Kålpudding med gräddsås och lingonsylt 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Mandelgratinerad torskfilé med kokta ärtor och skirat smör 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Onsdag

Stekt falukorv med blomkålsgratäng 94:-
Kebabkryddat fläskkött med kebabsås och potatismos 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Laxsoppa med aioli och vitlöksbröd 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 94:-
Ostfylld pannbiff med svampsås och färskinlagd gurka 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Kaptens torsk- och musselgryta med färska tomater och purjolök 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Fredag

Karréskiva med stekt potatis och kryddsmör 94:-
Pasta med champinjoner, skinka och ost 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Pocherad spättafilé på rotfruktsbädd med smör och pepparrot 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Lördag

Champinjon- och ananasgratinerad kassler med ris 94:-
Helgmeny:
Baconlindad fläskfilé med pepparsås och potatiskaka 109:-
Stekt spättafilé med remouladsås 109:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Söndag

Biffgryta Provencale med ris 94:-
Helgmeny:
Baconlindad fläskfilé med pepparsås och potatiskaka 109:-
Stekt spättafilé med remouladsås 109:-Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-