Vecka 14

2019-04-01 - 2019-04-07

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Frukostbuffé med småvarmt 92:-. Serveras må-fr kl. 6.00-10.00 och lö-sö kl. 7.00-10.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.

Måndag

Köttfärslimpa med champinjonsås 94:-
Kasslerbakelse med ris 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Tonfiskfylld paprika med ris och chilisås 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 94:-
Spaghetti och köttfärssås 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt spättafilé med smögenpotatis 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Onsdag

Fylld lunchkorv med potatismos 94:-
Kalops med inlagda rödbetor 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Skomakartorsk med lök- och skinkröra, serveras med potatismos 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Torsdag

Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 94:-
Sjömansbiff med inlagda rödbetor 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Stekt torskfilé med curryfrästa grönsaker 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Fredag

Örtjärpar i gräddsås 94:-
Chilikryddad nötköttgryta, serveras med ris, gräddfil och nachochips 94:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Fisksoppa med tomat och timjan, serveras med aioli och vitlöksbröd 100:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Lördag

Kycklinggryta med bacon, ost och curry, serveras med ris och sallad 94:-
Helgmeny:
Pocherad torskrygg med bacon, grädde och dijonsenap 109:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-

Söndag

Paprikabiff med gräddsås 94:-
Helgmeny:
Marinerad fläsknoisette med bearnaisesås och potatisgratäng 109:-
Pocherad torskrygg med bacon, grädde och dijonsenap 109:-
Månadens Gröna:
Vegetarisk tacopaj, gjord på quornfärs, serveras med guacamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 94:-