Vecka 10
2020-03-02 - 2020-03-08
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Med reservation för ev. ändringar.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Våra världsberömda hemlagade köttbullar gör vi på svenskt kött som serveras i husets gräddsås samt med hemlagat potatismos, inlagd gurka och rårörda lingon. 109:-
Frukostbuffé med småvarmt 95:-. Serveras må-fr kl. 6.30-10.00 och lö-sö kl. 7.00-10.00
Har du bråttom? Ring 0524-23210 så packar vi maten åt dig.
Vill ni ha hjälp med festen?
Vi gör fina smörgåstårtor samt festbufféer. Ring oss för priser samt förslag.
Måndag
Fläskköttgryta med sötsur sås och ris 99:-
Falukorv med rotfruktsgratäng 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Spätta Anglaise med bacon och kapris, serveras med kokt potatis och rödbetor 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-
Tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås 99:-
Kasslergratäng med sallad 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Citron- och timjangratinerad torsk med kokt potatis 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-
Onsdag
Nötfärsbiff med franska örter, gräddsås och ugnstekta rotfrukter 99:-
Helstekt kotlettrad med rosépepparsås 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Panerad torskfilé med kosacksås och kokt potatis 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-
Torsdag
Husets ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispad grädde 99:-
Köttfärsgratäng med sallad 99:-
Dagens fisk – ett lunchtips från köket:
Kaptens fiskgryta med tomat, purjolök och musslor 105:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-
Fredag
Strömming med fetaost, rödlök och rosmarin, serveras med potatismos 99:-
Korv Stroganoff med ris 99:-
Fredagsspecial inkl.dessert:
Chili- och limemarinerad kycklingfilé med kall vitlökssås och ugnstekt potatis 119:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-
Lördag
Dagens 99:-
Helgmeny:
Panerad torskfilé med svampremoulad 119:-
Schnitzel med potatisgratäng och kryddsmör 119:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-
Söndag
Portergryta med ris 99:-
Helgmeny:
Panerad torskfilé med svampremoulad 119:-
Schnitzel med potatisgratäng och kryddsmör 119:-
Veckans vegetariska:
Vegetarisk tacopaj 99:-