Vecka 10
2018-03-05 - 2018-03-11
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Vår frukostbuffé med både varma och kalla alternativ står framdukad alla dagar kl 06:30-10:00
Vår Tex Mex buffé serverar vi dagligen kl 12:00-20:00, finns med vegetariskt alternativ.
Måndag
Vasaloppsspecial:
Panerad schnitzel serveras med stekt potatis och bearnaise 109:-
Dagens rätt:
Pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor 92:-
Lunchkorv serveras med potatismos och gurkmajonäs 92:-
Månadens gröna:
Tisdag
Dagens rätt:
Stekt fläsk serveras med kokt potatis och löksås 92:-
Hemlagad pannbiff serveras med kokt potatis, gräddås, stekt lök och lingonsylt 92:-
Månadens gröna
Vegetarisk tacopaj på Quornfärs, serveras med gucamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-:
Onsdag
Dagens rätt:
Pulled pork serveras med ris en fräsch sallad och salsasås 92:-
Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner 92:-
Månadens gröna:
Vegetarisk tacopaj på Quornfärs, serveras med gucamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-
Torsdag
Dagens rätt:
Ärtsoppa med fläsk eller gulaschsoppa serveras med hemlagade pannkakor, sylt och grädde 92:-
Karibisk kycklinggryta serveras med ris 92:-
Månadens gröna:
Vegetarisk tacopaj på Quornfärs, serveras med gucamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-
Fredag
Fredagsspecial inkl dessert:
Kockens schweizerschnitzel serveras med stekt potatis och bearnaise 109.-
Dagens rätt:
Svartpepparkryddad kötttgryta serveras med kokt potatis 92:-
Månadens gröna:
Vegetarisk tacopaj på Quornfärs, serveras med gucamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-
Lördag
Helgmeny:
Panerad spätta serveras med kokt potatis och kall örtsås 109:-
Dagens rätt:
Biffstroganoff serveras med ris 92:-
Månadens gröna:
Vegetarisk tacopaj på Quornfärs, serveras med gucamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-
Söndag
Helgmeny:
Panerad spätta serveras med kokt potatis och kall örtsås 109:-
Dagens rätt:
Biffstroganoff serveras med ris 92:-
Månadens gröna:
Vegetarisk tacopaj på Quornfärs, serveras med gucamole, salsa och nachochips samt en grönsallad med tomat och rödlök 92:-