Vecka 28

2018-07-09 - 2018-07-15

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Korvstroganoff

serveras med ris

 

Sommarens gröna 92:-

Rödbets- och halloumibiffar

serveras med kokt potatis, grekisk sallad och tzatsiki

 

Sommarmeny 109:-

Kycklingfilé eller nötfärsbiff

serveras med potatisgratäng och rödvinsås

Tisdag

Ångkokt sejfilé

serveras med kall dillsås och kokt potatis

 

Sommarens gröna 92:-

Rödbets- och halloumibiffar

serveras med kokt potatis, grekisk sallad och tzatsiki

 

Sommarmeny 109:-

Kycklingfilé eller nötfärsbiff

serveras med potatisgratäng och rödvinsås

Onsdag

Pasta Carbonara

 

Sommarens gröna 92:-

Rödbets- och halloumibiffar

serveras med kokt potatis, grekisk sallad och tzatsiki

 

Sommarmeny 109:-

Kycklingfilé eller nötfärsbiff

serveras med potatisgratäng och rödvinsås

Torsdag

Pytt i panna

serveras med stekt ägg och rödbetor

 

Sommarens gröna 92:-

Rödbets- och halloumibiffar

serveras med kokt potatis, grekisk sallad och tzatsiki

 

Sommarmeny 109:-

Kycklingfilé eller nötfärsbiff

serveras med potatisgratäng och rödvinsås

Fredag

Mexikanska färsrutot

serveras med tzatziki och stekt potatis

 

Sommarens gröna 92:-

Rödbets- och halloumibiffar

serveras med kokt potatis, grekisk sallad och tzatsiki

 

Sommarmeny 109:-

Kycklingfilé eller nötfärsbiff

serveras med potatisgratäng och rödvinsås

Lördag

Helgmeny 109:-

Stekt spätta

serveras med picklessås, gröna ärtor och kokt potatis

 

Sommarens gröna 92:-

Rödbets- och halloumibiffar

serveras med kokt potatis, grekisk sallad och tzatsiki

 

Sommarmeny 109:-

Kycklingfilé eller nötfärsbiff

serveras med potatisgratäng och rödvinsås

Söndag

Helgmeny 109:-

Stekt spätta

serveras med kall dillsås, gröna ärtor och kokt potatis

 

Sommarens gröna 92:-

Rödbets- och halloumibiffar

serveras med kokt potatis, grekisk sallad och tzatsiki

 

Sommarmeny 109:-

Kycklingfilé eller nötfärsbiff

serveras med potatisgratäng och rödvinsås