Vecka 04

2018-01-22 - 2018-01-28

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Persilija järpar serveras med kokt potatis och gräddsås

Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner

Tisdag

Stekt fläsk serveras med kokt potatis och löksås

Ångkokt fisk serveras med kokt potatis och äggsås

 

Onsdag

Skink och champinjonsås serveras med pasta

Kasslergratäng serveras med ris

Torsdag

Ärtsoppa serveras med pannkakor , sylt och grädde

Kycklinggryta serveras med ris

Fredag

Dillkött serveras med kokt potatis

Freddagsspecial 109:- Schnitzel serveras med stekt potatis och bearnaisesås

Lördag

Lasange serveras med grönsallad

Helgmeny 109:- Panerad spätta serveras med kokt potatis och remuladsås

Söndag

Lasange serveras med grönsallad

Helgmeny 109:- Panerad spätta serveras med kokt potatis och remuladsås