Vecka 04
2018-01-22 - 2018-01-28
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Persilija järpar serveras med kokt potatis och gräddsås
Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner
Tisdag
Stekt fläsk serveras med kokt potatis och löksås
Ångkokt fisk serveras med kokt potatis och äggsås
Onsdag
Skink och champinjonsås serveras med pasta
Kasslergratäng serveras med ris
Torsdag
Ärtsoppa serveras med pannkakor , sylt och grädde
Kycklinggryta serveras med ris
Fredag
Dillkött serveras med kokt potatis
Freddagsspecial 109:- Schnitzel serveras med stekt potatis och bearnaisesås
Lördag
Lasange serveras med grönsallad
Helgmeny 109:- Panerad spätta serveras med kokt potatis och remuladsås
Söndag
Lasange serveras med grönsallad
Helgmeny 109:- Panerad spätta serveras med kokt potatis och remuladsås