Vecka 19

2016-05-09 - 2016-05-15

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Lasagn serveras med sallad

Prinskorv serveras med stekt potatis och stekt ägg

 

Tisdag

Stekt fläsk serveras med bruna bönor eller löksås och potatis

Kokt fisk serveras med citronsås och kokt potatis

Onsdag

Fläskkarre serveras med gräddsås, äppelmos och kokt potatis

Potatisbullar serveras med bacon och lingonsylt

Torsdag

Soppbuffe serveras med pannkakor

Kålpudding serveras med kokt potatis och lingon

Fredag

Fläskfilégryta serveras med ris eller kokt potatis och kokta grönsaker inkl. Dessert 99:-

Mousaka serveras med sallad

Lördag

Helstekt kotlettrad serveras med kokt potatis, äppelmos och gräddsås

Fransk örtfärsbiff serveras med kokt potatis och gräddsås

Söndag

Helstekt kotlettrad serveras med äppelmos, kokta potatis och gräddsås

Fransk örtfärsbiff serveras med kokt potatis och gräddsås