Vecka 19
2016-05-09 - 2016-05-15
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Lasagn serveras med sallad
Prinskorv serveras med stekt potatis och stekt ägg
Tisdag
Stekt fläsk serveras med bruna bönor eller löksås och potatis
Kokt fisk serveras med citronsås och kokt potatis
Onsdag
Fläskkarre serveras med gräddsås, äppelmos och kokt potatis
Potatisbullar serveras med bacon och lingonsylt
Torsdag
Soppbuffe serveras med pannkakor
Kålpudding serveras med kokt potatis och lingon
Fredag
Fläskfilégryta serveras med ris eller kokt potatis och kokta grönsaker inkl. Dessert 99:-
Mousaka serveras med sallad
Lördag
Helstekt kotlettrad serveras med kokt potatis, äppelmos och gräddsås
Fransk örtfärsbiff serveras med kokt potatis och gräddsås
Söndag
Helstekt kotlettrad serveras med äppelmos, kokta potatis och gräddsås
Fransk örtfärsbiff serveras med kokt potatis och gräddsås