Vecka 44
2016-10-31 - 2016-11-06
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Hemmagjord pytt i panna, serveras med stekt ägg och rödbetor
Kåldolmar, serveras med kokt potatis & gräddsås
Veckans vegetariska: Morotsbiffar, serveras med pommes & aioli
Tisdag
Stekt fläsk, serveras med kokt potatis, löksås eller bruna bönor
Rastas Köttbullar serveras med hemlagat mos och gräddsås
Veckans vegetariska: Morotsbiffar, serveras med pommes & aioli
Onsdag
Hawaiigryta på fläskkött, serveras med ris
Fläskkorv, serveras med hemmagjort potatismos, kokta morötter & senapssås
Veckans vegetariska: Morotsbiffar, serveras med pommes & aioli
Torsdag
Soppbuffé, serveras med vaniljdoftande pannkakor, sylt & grädde
Ärtsoppa och köttfärssoppa
Ugnsstekt kycklingfilé, serveras med klyftpotatis & aioli
Veckans vegetariska: Morotsbiffar, serveras med pommes & aioli
Fredag
Kycklingklubba, serveras med gräddsås och ris
Stekt Makrill, serveras med stuvad spenat och kokt potatis
Veckans vegetariska: Morotsbiffar, serveras med pommes & aioli
Fredagsspecial 109:-
schnitzel, serveras med potatisgratäng, rödvinsås, gröna ärtor och kaprissmör. (Inkl. Dessert)
Lördag
Prinskorv, serveras med stekt potatis och ägg
Veckans vegetariska: Morotsbiffar, serveras med pommes & aioli
Helgmeny 109:-
schnitzel, serveras med potatisgratäng, rödvinsås, gröna ärtor och kaprissmör
Söndag
Prinskorv, serveras med stekt potatis och ägg
Veckans vegetariska: Morotsbiffar, serveras med pommes & aioli
Helgmeny 109:-
schnitzel, serveras med potatisgratäng, rödvinsås, gröna ärtor och kaprissmör