Vecka 44

2016-10-31 - 2016-11-06

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Hemmagjord pytt i panna, serveras med stekt ägg och rödbetor

Kåldolmar, serveras med kokt potatis & gräddsås

Veckans vegetariska: Morotsbiffar, serveras med pommes & aioli

Tisdag

Stekt fläsk, serveras med kokt potatis, löksås eller bruna bönor

Rastas Köttbullar serveras med hemlagat mos och gräddsås

Veckans vegetariska: Morotsbiffar, serveras med pommes & aioli

Onsdag

Hawaiigryta på fläskkött, serveras med ris

Fläskkorv, serveras med hemmagjort potatismos, kokta morötter & senapssås

Veckans vegetariska: Morotsbiffar, serveras med pommes & aioli

Torsdag

Soppbuffé, serveras med vaniljdoftande pannkakor, sylt & grädde

Ärtsoppa och köttfärssoppa

Ugnsstekt kycklingfilé, serveras med klyftpotatis & aioli

Veckans vegetariska: Morotsbiffar, serveras med pommes & aioli

Fredag

Kycklingklubba, serveras med gräddsås och ris

Stekt Makrill, serveras med stuvad spenat och kokt potatis

Veckans vegetariska: Morotsbiffar, serveras med pommes & aioli

 

Fredagsspecial 109:-

schnitzel, serveras med potatisgratäng, rödvinsås, gröna ärtor och kaprissmör. (Inkl. Dessert)

Lördag

Prinskorv, serveras med stekt potatis och ägg

Veckans vegetariska: Morotsbiffar, serveras med pommes & aioli

Helgmeny 109:-

schnitzel, serveras med potatisgratäng, rödvinsås, gröna ärtor och kaprissmör

 

Söndag

Prinskorv, serveras med stekt potatis och ägg

Veckans vegetariska: Morotsbiffar, serveras med pommes & aioli

Helgmeny 109:-

schnitzel, serveras med potatisgratäng, rödvinsås, gröna ärtor och kaprissmör