Vecka 19
2017-05-08 - 2017-05-14
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Rimmad bog serveras med Rotmos
Panerad makrill serveras med stuvad spenat och potatis
Pastagratäng med bacon och ost
Tisdag
Fläsk serveras med bruna bönor eller löksås och kokt potatis
Spagetti med köttfärssås
Onsdag
Torsk serveras med kokt potatis eller hemlagat mos och äggsås
Kycklingwook serveras med ris och currysås
Torsdag
Ärtsoppa/broccoli och sparrissoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
Korvstroganoff serveras med ris
Fredag
Biff al’a Lindström serveras med kokt potatis och gräddsås
Kalops serveras med kokt potatis
Fredagsmys 109:-
Varmrökt lax serveras med kokt potatis och romsås
Lördag
Kycklingfilé med salsa serveras med ris
Helgmeny 109:-
Varmrökt lax serveras med romsås och kokt potatis
Schnitzel serveras med potatisgratäng och bearnaisesås
Söndag
Kycklingfilé med salsa serveras med ris
Helgmeny 109:-
Varmrökt lax serveras med romsås och kokt potatis
Schnitzel serveras med potatisgratäng och bearnaisesås