Vecka 19

2017-05-08 - 2017-05-14

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Rimmad bog serveras med Rotmos

Panerad makrill serveras med stuvad spenat och potatis
Pastagratäng med bacon och ost

Tisdag

Fläsk serveras med bruna bönor eller löksås och kokt potatis

Spagetti med köttfärssås

Onsdag

Torsk serveras med kokt potatis eller hemlagat mos och äggsås

Kycklingwook serveras med ris och currysås

Torsdag

Ärtsoppa/broccoli och sparrissoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde

Korvstroganoff serveras med ris

Fredag

Biff al’a Lindström serveras med kokt potatis och gräddsås

Kalops serveras med kokt potatis

Fredagsmys 109:-
Varmrökt lax serveras med kokt potatis och romsås

Lördag

Kycklingfilé med salsa serveras med ris

Helgmeny 109:-
Varmrökt lax serveras med romsås och kokt potatis
Schnitzel serveras med potatisgratäng och bearnaisesås

Söndag

Kycklingfilé med salsa serveras med ris

Helgmeny 109:-
Varmrökt lax serveras med romsås och kokt potatis
Schnitzel serveras med potatisgratäng och bearnaisesås