Vecka 34
2016-08-22 - 2016-08-28
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Ugnstekt falukorv serveras med kokt potatis
Pastagratäng med bacon och champinjoner
veckans vegetariska champinjonpaj med fetaost och spenat
Tisdag
Stekt fläsk serveras med löksås eller bruna bönor
Panerad fisk serveras med kall sås och kokt potatis
veckans vegetariska champinjonpaj med fetaost och spenat
Onsdag
Kassler med champinjonsås serveras med ris
Rotmos med rimmad bog
veckans vegetariska champinjonpaj med fetaost och spenat
Torsdag
Ärtsoppa med pannkakor sylt och grädde
Stuvade makaroner med stekt falukorv
veckans vegetariska champinjonpaj med fetaost och spenat
Fredag
Fiskgratäng på räkbädd serveras med koktpotatis
kycklingfilé med fetaostkräm och stekt potatis
veckans vegetariska champinjonpaj med feta ost och spenat
Lördag
Kycklinggryta med ris
Ytterfile serveras med potatisgratäng rödvinsås och kokta grönsaker
Söndag
Kycklinggryta med ris
Ytterfile serveras med potatisgratäng, rödvinsås och kokta grönsaker