Vecka 34

2016-08-22 - 2016-08-28

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Ugnstekt falukorv serveras med kokt potatis

Pastagratäng med bacon och champinjoner

veckans vegetariska champinjonpaj med fetaost och spenat

Tisdag

Stekt  fläsk serveras med löksås eller bruna bönor

Panerad fisk serveras med kall sås och kokt potatis

veckans vegetariska champinjonpaj med fetaost och spenat

Onsdag

Kassler med champinjonsås serveras med ris

Rotmos med rimmad bog

veckans vegetariska champinjonpaj med fetaost och spenat

Torsdag

Ärtsoppa med pannkakor sylt och grädde

Stuvade makaroner med stekt falukorv

veckans vegetariska champinjonpaj med fetaost och spenat

 

Fredag

Fiskgratäng på räkbädd serveras med koktpotatis

kycklingfilé med fetaostkräm och stekt potatis

veckans vegetariska champinjonpaj med feta ost och spenat

 

Lördag

Kycklinggryta med ris

Ytterfile serveras med potatisgratäng rödvinsås och kokta grönsaker

 

Söndag

Kycklinggryta med ris

Ytterfile serveras med potatisgratäng, rödvinsås och kokta grönsaker