Rasta Värnamo

Vid E4 i Värnamo ligger Rasta Värnamo. Det är det perfekta stoppet för dig som reser mellan Malmö och Stockholm. På anläggningen finns restaurang med uteservering, Rastabutik med drivmedel från OKQ8 samt Hotell med 35 hotellrum och konferensmöjligheter. Restaurangen är mycket rymlig och barnvänlig samt bra anpassad för bussgrupper.

Hotellet har rum i varierande storlek och passar lika bra för singelgästen som för den stora familjen på upp till 6 pers. Vi har 2 konferensrum, ett rum för upp till 40 personer och det andra rummet, som är perfekt för det lilla mötet, kan ta upp till 10 pers. Boka konferensen på varnamo@rasta.se

  • Frukostbuffé serveras varje dag 6.00 – 10.00
  • Dagens Rätt serveras varje dag mellan 11.00 – 20.00
  • A la carté meny
  • Vi har alltid nybryggt kaffe, härliga smörgåsar och goda kakor

 

Turisttips

Hotellet ligger mitt i Småland och det är inte alltför långt till Gekås i Ullared, High Chaparrals Vildavästernpark, Store Mosse Nationalpark eller Möbelriket.

Vill du spela Golf så finns det fina golfbanor i närheten, ex Värnamo GK.

Man kan också besöka Isabergs älgpark, där kan man vandra, paddla kanot eller cykla och på vintern kan man åka skidor.

HIGH CHAPARRAL

I vilda västern där indianerna och cowboysen bor, händer det alltid något dramatiskt, spännande och kul! På High Chaparral i Hillerstorp i Småland kan hela familjen roa sig i bästa vilda västern stil. Här finns det gott om utrymme för barnens lekar och för vuxna som har barnasinnet kvar. High Chaparral ligger ca 2 mil från vårt hotell i Värnamo.

 

Rasta Värnamo

Det är km med bil till Rasta Värnamo

Vägbeskrivning

Karta

Här visas anläggningen på en karta. Tillåt platstjänster för att kunna se din position och få vägbeskrivning

Karta

Du kan nu se avståndet till anläggningen och få vägbeskrivning.

Visa min position
Visa Rasta Värnamo