Vecka 03
2018-01-15 - 2018-01-21
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Kycklinggryta med röd curry serveras med pasta tagliatelle
Stekt salt sill med messmörsspetsad löksås, kokt potatis samt ärtor
Veckans vegetariska: Kikärtsbullar med grönsaker i krämig sås, serveras med cous cous
Veckans sallad: Fetaostsallad med stora oliver och rödlök
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med bruna bönor
Bräckt falukorv med mjölkstuvade makaroner
Veckans vegetariska: Kikärtsbullar med grönsaker i krämig sås, serveras med cous cous
Veckans sallad: Getostsallad med färska grönsaker, toppas med cumberlandsås
Onsdag
Revbensspjäll med gräddsås, kokt potatis och äppelmos
Mörkokt fransyska med pepparrotssås, kokt potatis och inlagd gurka
Veckans vegetariska: Kikärtsbullar med grönsaker i krämig sås, serveras med cous cous
Veckans sallad: Getostsallad med färska grönsaker, toppas med cumberlandsås
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Kålpudding med gräddsås och lingonsylt
Veckans vegetariska: Kikärtsbullar med grönsaker i krämig sås, serveras med cous cous
Veckans sallad: Getostsallad med färska grönsaker, toppas med cumberlandsås
Fredag
Flygande Jacob med kyckling, bacon och jordnötter, serveras med ris
Veckans vegetariska: Kikärtsbullar med grönsaker i krämig sås, serveras med cous cous
Veckans sallad: Getostsallad med färska grönsaker, toppas med cumberlandsås
Helgens tips: Helstekt fläskfilé med kantarellsås och stekt potatis 109:-
Lördag
Stekt panerad spättafilé med räkremoulad, kokt potatis och ärtor
Veckans vegetariska: Kikärtsbullar med grönsaker i krämig sås, serveras med cous cous
Veckans sallad: Getostsallad med färska grönsaker, toppas med cumberlandsås
Helgens tips: Helstekt fläskfilé med kantarellsås och stekt potatis 109:-
Söndag
Skinkstek med apelsingräddsås, kokt potatis, äppelmos och varma grönsaker
Veckans vegetariska: Kikärtsbullar med grönsaker i krämig sås, serveras med cous cous
Veckans sallad: Getostsallad med färska grönsaker, toppas med cumberlandsås
Helgens tips: Helstekt fläskfilé med kantarellsås och stekt potatis 109:-