Vecka 03

2018-01-15 - 2018-01-21

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Kycklinggryta med röd curry serveras med pasta tagliatelle
Stekt salt sill med messmörsspetsad löksås, kokt potatis samt ärtor
Veckans vegetariska: Kikärtsbullar med grönsaker i krämig sås, serveras med cous cous
Veckans sallad: Fetaostsallad med stora oliver och rödlök

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med bruna bönor
Bräckt falukorv med mjölkstuvade makaroner
Veckans vegetariska: Kikärtsbullar med grönsaker i krämig sås, serveras med cous cous
Veckans sallad: Getostsallad med färska grönsaker, toppas med cumberlandsås

Onsdag

Revbensspjäll med gräddsås, kokt potatis och äppelmos
Mörkokt fransyska med pepparrotssås, kokt potatis och inlagd gurka
Veckans vegetariska: Kikärtsbullar med grönsaker i krämig sås, serveras med cous cous
Veckans sallad: Getostsallad med färska grönsaker, toppas med cumberlandsås

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Kålpudding med gräddsås och lingonsylt
Veckans vegetariska: Kikärtsbullar med grönsaker i krämig sås, serveras med cous cous
Veckans sallad: Getostsallad med färska grönsaker, toppas med cumberlandsås

Fredag

Flygande Jacob med kyckling, bacon och jordnötter, serveras med ris
Veckans vegetariska: Kikärtsbullar med grönsaker i krämig sås, serveras med cous cous
Veckans sallad: Getostsallad med färska grönsaker, toppas med cumberlandsås
Helgens tips: Helstekt fläskfilé med kantarellsås och stekt potatis 109:-

Lördag

Stekt panerad spättafilé med räkremoulad, kokt potatis och ärtor
Veckans vegetariska: Kikärtsbullar med grönsaker i krämig sås, serveras med cous cous
Veckans sallad: Getostsallad med färska grönsaker, toppas med cumberlandsås
Helgens tips: Helstekt fläskfilé med kantarellsås och stekt potatis 109:-

Söndag

Skinkstek med apelsingräddsås, kokt potatis, äppelmos och varma grönsaker
Veckans vegetariska: Kikärtsbullar med grönsaker i krämig sås, serveras med cous cous
Veckans sallad: Getostsallad med färska grönsaker, toppas med cumberlandsås
Helgens tips: Helstekt fläskfilé med kantarellsås och stekt potatis 109:-