Vecka 06

2018-02-05 - 2018-02-11

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Ugnsbakad falukorv med chili, senap och gurka serveras med potatispuré

Fläskytterfilé serveras med bearnaisesås, grönsaker och stekt potatis

Tisdag

Rimmat stekt fläsk serveras med löksås och kokt potatis

Baconlindad köttfärslimpa serveras med gräddsås, lingon och kokt potatis

Onsdag

Revben serveras med skysås, äppelmos och kokt potatis

Dagens ugnsbakta fisk i örtsås serveras med potatispuré

Torsdag

Ärtsoppa serveras med senap samt pannkakor med sylt och grädde

Biffstroganoff med saltgurka och cremé fraiche serveras med ris

Fredag

Fredagsspecial inklusive dessert 109: –
Kalvfärsbiffar serveras med gräddsås och kokt potatis

Dagens fisk med sås på pepparrot och fransk senap serveras med kokt potatis 92:-

Lördag

Helgmeny 109: –
Schnitzel serveras med bearnaisesås och stekt potatis

Laxfilé serveras med citronsås och potatispuré

Pasta med oliver, paprika och köttfärs 92:-

Söndag

Helgmeny 109: –
Schnitzel serveras med bearnaisesås och stekt potatis

Laxfilé serveras med citronsås och potatispuré

Pasta med oliver, paprika och köttfärs 92:-