Vecka 06
2018-02-05 - 2018-02-11
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Ugnsbakad falukorv med chili, senap och gurka serveras med potatispuré
Fläskytterfilé serveras med bearnaisesås, grönsaker och stekt potatis
Tisdag
Rimmat stekt fläsk serveras med löksås och kokt potatis
Baconlindad köttfärslimpa serveras med gräddsås, lingon och kokt potatis
Onsdag
Revben serveras med skysås, äppelmos och kokt potatis
Dagens ugnsbakta fisk i örtsås serveras med potatispuré
Torsdag
Ärtsoppa serveras med senap samt pannkakor med sylt och grädde
Biffstroganoff med saltgurka och cremé fraiche serveras med ris
Fredag
Fredagsspecial inklusive dessert 109: –
Kalvfärsbiffar serveras med gräddsås och kokt potatis
Dagens fisk med sås på pepparrot och fransk senap serveras med kokt potatis 92:-
Lördag
Helgmeny 109: –
Schnitzel serveras med bearnaisesås och stekt potatis
Laxfilé serveras med citronsås och potatispuré
Pasta med oliver, paprika och köttfärs 92:-
Söndag
Helgmeny 109: –
Schnitzel serveras med bearnaisesås och stekt potatis
Laxfilé serveras med citronsås och potatispuré
Pasta med oliver, paprika och köttfärs 92:-