Vecka 04

2020-01-20 - 2020-01-26

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Korvstroganoff serveras med ris

Stekt fisk serveras med kokt potatis och remouladsås samt ärtor och citron

Tisdag

Stekt fläsk serveras med hemlagad raggmunk och lingonsylt

Stekt fläsk serveras med kokt potatis och löksås

Onsdag

Färsbiff serveras med potatismos och löksky samt lingonsylt

Wokat ris med grönsaker och kyckling serveras med en kall currysås

Torsdag

Ärtsoppa med pannkakor serveras med sylt och grädde

Gulasch gryta med ris serveras med crème fraiche

Fredag

Panko panerad fiskfilé serveras med potatismos och kall räksås samt ärtor och citron

Fredagssecial 119;-

Örtkryddad kotlettrad serveras med potatisgratäng och skysås

Lördag

2 för 1 154;-

Kycklingfilé serveras med timjanstekt potatis och en kall vitlökssås

Rosépepparlax serveras med kokt potatis och örtkräm

Söndag

2 för 1 154;-

Kycklingfilé serveras med timjanstekt potatis och en kall vitlökssås

Rosépepparlax serveras med kokt potatis och örtkräm