Vecka 04
2020-01-20 - 2020-01-26
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Korvstroganoff serveras med ris
Stekt fisk serveras med kokt potatis och remouladsås samt ärtor och citron
Tisdag
Stekt fläsk serveras med hemlagad raggmunk och lingonsylt
Stekt fläsk serveras med kokt potatis och löksås
Onsdag
Färsbiff serveras med potatismos och löksky samt lingonsylt
Wokat ris med grönsaker och kyckling serveras med en kall currysås
Torsdag
Ärtsoppa med pannkakor serveras med sylt och grädde
Gulasch gryta med ris serveras med crème fraiche
Fredag
Panko panerad fiskfilé serveras med potatismos och kall räksås samt ärtor och citron
Fredagssecial 119;-
Örtkryddad kotlettrad serveras med potatisgratäng och skysås
Lördag
2 för 1 154;-
Kycklingfilé serveras med timjanstekt potatis och en kall vitlökssås
Rosépepparlax serveras med kokt potatis och örtkräm
Söndag
2 för 1 154;-
Kycklingfilé serveras med timjanstekt potatis och en kall vitlökssås
Rosépepparlax serveras med kokt potatis och örtkräm