Vecka 45
2016-11-07 - 2016-11-13
Dagens rätt inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 87:- Dagens soppa inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 76:- Helgens tips 109:- Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk från eget bageri! Nytt på Tönnebro: Nu även två st veganrätter på menyn! Välkommen!
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Stekt salt sill med löksås och kokt potatis
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika , serveras med bulgur och vitlökscremefraiche
Veckans sallad: Fetaostsallad med rostade pumpakärnor och balsamvinägrette
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Fiskgratäng med sparris och räkor, kokt potatis och ärtor
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika , serveras med bulgur och vitlökscremefraiche
Veckans sallad: Fetaostsallad med rostade pumpakärnor och balsamvinägrette
Onsdag
Kålpudding med gräddsås och lingosylt
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika , serveras med bulgur och vitlökscremefraiche
Veckans sallad: Fetaostsallad med rostade pumpakärnor och balsamvinägrette
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Mustig kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika , serveras med bulgur och vitlökscremefraiche
Veckans sallad: Fetaostsallad med rostade pumpakärnor och balsamvinägrette
Fredag
Ost och äggpanerad schnitzel med tomatsås och ris
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika , serveras med bulgur och vitlökscremefraiche
Veckans sallad: Fetaostsallad med rostade pumpakärnor och balsamvinägrette
HELGENS TIPS: PASTA PAPPARDELLE MED HETA RÄKOR I SOLGUL SÅS
Lördag
Köttfärsbiff med färska champinjoner i krämig sås, kokt potatis och varma grönsaker
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika , serveras med bulgur och vitlökscremefraiche
Veckans sallad: Fetaostsallad med rostade pumpakärnor och balsamvinägrette
HELGENS TIPS: PASTA PAPPARDELLE MED HETA RÄKOR I SOLGUL SÅS
Söndag
Viltskavsgryta , serveras med potatismos och lingon
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika , serveras med bulgur och vitlökscremefraiche
Veckans sallad: Fetaostsallad med rostade pumpakärnor och balsamvinägrette
HELGENS TIPS: PASTA PAPPARDELLE MED HETA RÄKOR I SOLGUL SÅS