Vecka 45

2016-11-07 - 2016-11-13

Dagens rätt inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 87:- Dagens soppa inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 76:- Helgens tips 109:- Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk från eget bageri! Nytt på Tönnebro: Nu även två st veganrätter på menyn! Välkommen!

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Korvstroganoff med ris och inlagd gurka

Stekt salt sill med löksås och kokt potatis

Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika , serveras med bulgur och vitlökscremefraiche
Veckans sallad: Fetaostsallad med rostade pumpakärnor och balsamvinägrette

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis

Fiskgratäng med sparris och räkor, kokt potatis och ärtor

Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika , serveras med bulgur och vitlökscremefraiche
Veckans sallad: Fetaostsallad med rostade pumpakärnor och balsamvinägrette

Onsdag

Kålpudding med gräddsås och lingosylt

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika , serveras med bulgur och vitlökscremefraiche
Veckans sallad: Fetaostsallad med rostade pumpakärnor och balsamvinägrette

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde

Mustig kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor

Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika , serveras med bulgur och vitlökscremefraiche
Veckans sallad: Fetaostsallad med rostade pumpakärnor och balsamvinägrette

Fredag

Ost och äggpanerad schnitzel med tomatsås och ris

Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika , serveras med bulgur och vitlökscremefraiche
Veckans sallad: Fetaostsallad med rostade pumpakärnor och balsamvinägrette

HELGENS TIPS: PASTA PAPPARDELLE MED HETA RÄKOR I SOLGUL SÅS

 

Lördag

Köttfärsbiff med färska champinjoner i krämig sås, kokt potatis och varma grönsaker

Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika , serveras med bulgur och vitlökscremefraiche
Veckans sallad: Fetaostsallad med rostade pumpakärnor och balsamvinägrette

HELGENS TIPS: PASTA PAPPARDELLE MED HETA RÄKOR I SOLGUL SÅS

 

Söndag

Viltskavsgryta , serveras med potatismos och lingon

Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika , serveras med bulgur och vitlökscremefraiche
Veckans sallad: Fetaostsallad med rostade pumpakärnor och balsamvinägrette

 

HELGENS TIPS: PASTA PAPPARDELLE MED HETA RÄKOR I SOLGUL SÅS